Reklama

Reklama

V předvečer dne D jsou američtí parašutisté vysazeni za nepřátelskými liniemi, aby provedli misi, která je zásadní pro úspěch spojenecké  invaze. Ale když se přiblíží k svému cíli, začnou si uvědomovat, že v nacisty okupované vesnici se děje více než prostá vojenská operace. Zjistili, že bojují proti nadpřirozeným silám, které jsou součástí tajného nacistického experimentu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (404)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $21,704,844Tržby Celosvetovo $41,657,844Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nemci a ich pokusy na ľudoch, chceme vytvoriť super armádu = Nemecká produkcia kapitánoch America ale Zombii Naci )) Podarené, svižné, ani nie moc prestrelené. Prvá hodinka sa dokonca dosť drží na uzde a v kľude si dokonca cupitá v takých reálnejších kontúrach. V tej druhej sa to už rozbehne v slušný masaker. Pochutina. /80%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Námet, s ktorým by sa krásne pomazlili slávny brakoví majstri Made in Italia, v na takúto príležitosť odhodlaných rokoch 80. No ale keďže sme v 21. storočí a J.J. Abrams ako producent nieje žiadny béčkar, tak sa to všetko obalilo do áčkového módu, kde je remeslo náležite vidieť. Nieje to síce až taká podprahová zábava, guilty pleasure v podaní starých gorefestov, ale je tu cítiť lásku k tomuto žánru. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POSLOUCHEJTE. DĚLAJÍ TAM NĚJAKÝ POKUSY NA LIDECH Z VESNICE! PÁLEJ JE PLAMENOMETAMA A ONI SE POŘÁD HEJBOU…“ /// Než se naděju – půl hoďky pryč. Což mě mrzí, páč je to super. Hodně války, ale prej se začne i strašit. Vesnice plná nácků strach nenahání…. tak možná ta nemocná teta. Nebo že by tajná laboratoř? Bohužel, další špatná zpráva – s tím strašením, to není tak horký. Když se tihle hanební pancharti dostanou k jádru pudla, zbejvá půlkhoďka na předvedení nějakýho toho panoptickýho monstr hnusu. Ovšem spíš vynikaj toporní herci a plytkej scénář. Příšer je poskrovnu… takže místo zajímavý gradace s nadhledem, je tady taková, slušně rozběhlá… ale furt jen a jen tuctovka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co předcházelo vylodění v Normandii. 2.) Nevím, co teď dělá J.J. Abrams. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem nakonec velice rád, že sešlo o počáteční snahu přiřadit tento film ke Cloverfield sérii a Overlord se vydal vlastní cestou. Na rozdíl od některých jsem vážně nečekal řežbu ve stylu PC hry Wolfenstein, ale klasickou akční béčkovou střílečku s náckama a jejich experimenty, takže nejsem ve finále ani moc zklamaný. Průměrný on tento kousek skutečně byl, ale že by to byl nějaký velký průser, to se říci nedá. Pohodlně jsem si u toho snědl svůj oběd, některé scény se tvůrcům docela vyvedly, ale jinak zcela průměrná tuctovka, která neurazí ale ani nenadchne. Surový začátek byl rozhodně příjemným vtáhnutím do válečné akce, kterou sice trošku nahlodali některé nepříliš zdařilé digitální efekty, ale atmosféra si udržela téměř po celou dobu stabilní zajímavou laťku a postupem času se zvýšila i porce brutality, stříkající krve a „nechutností“. Zvláště pak ona podzemní laboratoř přímo vybízela k exkluzivní podívané, ale to by tvůrci museli mít větší rozpočet a nebýt tak připosraní. Právě v této pasáži se z toho dalo vytřískat mnohem více. Ale tak musíme se spokojit i s tím, co nám nakonec bylo naservírováno. Co se samotných postav týče, tak tady bych taky neměl skoro žádné připomínky. Pár vojáků tu bylo typicky tupých – jen tak do počtu, pak tu máme tvrďáka, zpočátku dost nesmělého hlavního hrdinu, pěknou vesničanku pro potěšení očí a slizkého německého velitele. Pilou Asbæk si svou roli viditelně užíval a to dostala jeho podoba v závěru ještě extra bonus – díky séru v injekčních stříkačkách. Takže závěrem bych chtěl jen říct, že až na asi dva momenty Overlord nenudil, leč měl určitě navíc. Nicméně zasloužený průměr. 50% ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Bol by z toho celkom slušný vojnový film, keby sa z neho odrazu nestal... celkom slušný horor. V mnohých ohľadoch pripomína atmosféru a dejovú linku Votrelcov bez toho, aby ich bezprostredne evokoval. Nie je to film podľa môjho gusta, ale tvorcom kvitujem odvahu zaoberať sa surovou vojnovou realitou. PS 1: Amíci konečne objavili Jánošíka a jeho osudy. PS 2: V intenzite zvuku sú priveľké kontrasty, ktoré vám môžu celkom pokaziť filmový zážitok. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)
  • Jde o první film od produkční společnosti J.J. Abramse Bad Robot, který dostal rating R, tedy nepřístupný do 17 let. (NiWi)
  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Bridging The Gap“ od Nas. (Duoscop)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama