Reklama

Reklama

Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi zbytocny videofilm s obohratou zapletkou o obchodnickoch s bielym mäsom a chlapikoch, ktori musia zobrat zakon do vlastnych ruk a vystrielat tych smejdov. Nemam ziadnu velku vytku ku kvalitam. Len som takych filmov videl milion a tento nic nove neponuka. Okrem Willisa na plagate, pritom jeho uloha je klasicky ojeb na divaka. Vo filme sa parkrat zbytocne mihne a sem tam zabije nejakeho smejda. Kvôli nemu to nema zmysel vidiet a vlastne ma nenapada ani ziadny dalsi dôvod, kvôli ktoremu by som to komukolvek odporucil. Proste nudny tuctovy film. Willisa si asi dam na zoznam hercov, ktorych kazdy novy film nema zmysel vidiet. 3/10. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pro mě nečekaně dobrá zábava, akce je dostatek, sice kluci jsou ostří až moc ale něco se mi na tom líbilo. Trochu dojemných scén do toho dobrý soundtrack a hlavně skvělý příběh, ten zaujal hodně. Škoda že Bruce tam měl hodně málo prostoru, ono se tam najde hodně nedostatku ale já jsem hodně spokojen, rychlá akce a ani minutu se člověk nenudí. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vyliži vyser se na to. Spasí tě tak maximálně to přání co smrdí nebo další Smrtonosná hard, ale je třeba netvářit se přitom jako figurína z voskového muzea, ale jako herec a někdejší ikona fanoušků, která nemá všechno v choulostivých místech, ale to bych chtěl moc což? Tenhle akt inkontinence si zastrč víš kam...15% ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Lidičky, píšou se dějiny, tohle je moje 900. hovnocení, no není to paráda? Jo, já vím, je Vám to u piče, tak teda pár slov k filmu. Jako AŠSS (asijská šikmooká sadistická svině) bych chtěla říct, že pomsta nemá žádný pravidla a dovoleno jest vše, hlavně když se člověk fakt pomstí a může s pocitem zadostiučinění posrat mrtvolu poraženýho protivníka (nebo vrátit prohru ve Člověče nezlob se) . Každopádně trojice bratrů, kde jeden je až přitepleně milej, druhej normální a třetí má traumata z Afghánistánu, Iráku, Íránu, nebo jiné teroristické prdele, se naštěstí pravidlama taky neřídí a když přitepleně milému unesou nevěstu (a to ne v klasickém únosu nevěsty kámošema na svatbě, ale vyfetovanejma čurákama před svatbou) tak se traumatizovanej brácha rozhodne, že nejlepší na zbavení se bubáků z války bude všechny zmrdy postřílet a najít nevěstu dřív, než policie přizná, že je v prdeli. No a jelikož tohohle pořádnýho chlapa, kterej se s ničím a s nikým nesere, hraje Kůl Houser, tak co dodat, směle jsem mu fandila a stejně tak i X-Menovi v roli normálního bráchy. Přiteploň byl vocas, ale co už....Bráchové se tak vydaj na nefalšovanou vendetu a z dálky jim drží pěsti jedinej normální polda, Brouk Vilík. Rozhodně to neni film, ze kterýho bych si rvala rodidlo, ale do sračky to má taky daleko plus jsou tam krásný čubičky nahoře bez, takže s klidným svědomím tohle hovnotím čistým průjmem, co by Vás neměl nasrat, ale ani se z něj neposerete. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Typický příklad filmu, jemuž herecká veličina v titulcích pomáhá. A to je Bruce Willis ve filmu spíše na okrasu a dohromady ho je na scéně sotva na deset minut. Ztvárnil spravedlivého policejního detektiva. Námět se točí kolem gangu obchodníků s lidmi. Ten mohl být obsazen určitě šílenějšími zjevy, ultra zmrdy, vyšinutějšími týpky, Mike Epps a spol. byl až příliš v normě. A tenhle gang operující po městě udělá chybu, když unese dvěma válečným veteránům jejich sličnou sestřičku, ta se má v brzké době vdávat, bez její vaginy osiří i její snoubenec. Tudíž se hamburgery nadmutý Cole Hauser domluví s bráchou a budoucím švárem, že půjdou napumpovat do těch parchantů množství olova a jejich drahý poklad vyrvou z jejich spárů. Z filmu je rázem dynamická a veskrze přímočará akční záležitost, kdy rachot zbraní prakticky utichá až s naběhnutím závěrečných titulek. Bruce Wilda vydělal na žvýkačky, Hauser má na hambáče, Shawn Ashmore s Ashtonem Holmesem se podělí o čokoládu, s poděkováním "za to, že jsi", Melissa Bolona má na kosmetiku. Prostě film moc nestál, odvedený je celkem akčně zručně, dovedu si ale představit, že námět mohl být natočen temněji a špinavěji. To vše natočeno v příslušně dynamické a nenatahované stopáži. Film může být rád, že se k němu herci mohou bez obav hlásit. 8/10 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Sophia Bush zde hraje detektivku Brooke Baker. Roli se stejným jménem, tedy Brooke (Davis) Baker, ztvárnila také v seriálu One Tree Hill (od r. 2003). (gavosh)
  • V čase 28:10 má Deklan (Cole Hauser) po souboji zraněné obočí, ale v předchozím záběru ještě žádné viditelné zranění nemá. (DBlitz)

Reklama

Reklama