Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (356)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

S Cieslarem je to těžké, dobré filmy má z války, všechno ostatní je slabé až hrozné. Ale vzhledem k tomu, že dvojku Špindlu už přenechal někomu jinému, můžu doufat, že v další dekádě najde ztracenou úroveň. Protože opakovaně se podepisovat pod takhle špatnými-zbytečnými-řadovými-českými nesmysly není možné do nekonečna. Romantická komedie se samozřejmě může odehrávat na horách, v hlavních rolích se může naskládat polovina oblíbenců z Primy, ale taky by to chtělo někoho, kdo na to dohlídne, aby to aspoň trochu drželo pohromadě a nebyla to jen přehlídka trapnosti. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Výhoda je, že Cieslar je alespoň zkušený řemeslník, takže tu reklamu na lyžování umí natočit jako film a ne jako debilní video typu "Bajkeři". To už je bohužel v Čechách docela slušný výsledek. To je ale asi bohužel všecko, vtipů pomálu, je to spíš smutné, holky si chtějí někoho narazit a moc jim to nejde. Ona by to nemusela být špatná komedie nebo i vážnější film, ale to by tvůrci museli párkrát přepsat scénář a rozhodnout se, co vlastně chtějí natočit. V místech, kde nápady mohli rozvinout, zůstali bezradně civět. Stačí si pustit referenční scény z Románu pro ženy odehrávající se na horách. Takhle to mělo vypadat. Je to prostě slabé.50% ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

O čom to ale bolo? Vždy ked si idem pozrieť nejaký podobný film z CZ produkcie kladiem si otázku, bude to odpad? Špindl si toto hodnotenie ale nezaslúži. Celkom pekné horské prostredie, pesnička, sladké mamení a asi že tam pili Pilsner, tu hviezdičku dať musím. Dopozerať to ale bolo ozaj tažké. Je už naozaj smiešne čo pridáva netflix do svojej služby. 1* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že nebejt Oldy Navrátila a jeho top vsuvek, ten film by nebyl ani k zapamatování! Tyhle ty story o nešťastných láskách a zlomených srdcích mě berou asi jak cukroví o Vánocích... Takže vůbec! Nicméně to prostředí Krkonoš, takovej ten nostalgickej návrat kamsi daleko a dávno na ty naše školní "lyžáky" ve Špindlu, tak to ve mě vyvolalo nepatrně tu průměrnou tříhvězdičkovou podívanou! (Ale dvojku už ne-e!) 50% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Opět tu máme poptávkou nalajnovanou nabídku, takže si za poker face u podobně nicotných sraček můžeme sami! Špindl nepostrádá nic z trademarků - skupina obskurně vyprázdněných charakterových šablon tajtrlíkuje v náhodné "atraktivní" (uvozovky, bo z atraktivity se tu do filmu nepřečerpalo nic) destinaci a my se střídavě máme smát a dojímat nad jejich hořkosladkými osudy. Na konci se všichni shodou naprostých náhod dostanou k instantnímu happyendu a následuje nezbytná titulková odrhovačka. Nádhera. Hotový úkaz, jak banální a bezobsažné antikomedie se stále dokáží dostávat do širokého diváckého povědomí. Vyvolávač zvracení z druhé ruky, podávat zejména na horách. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama