Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (356)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To v těch českých filmech už vážně skoro neexistuje žádná inovace, než že se parta ženských někam vydá, aby následně balily (ve většině dost zoufalé) chlapy? Špindl mám rád jako místo, ale tento film mu rozhodně nedělá nijak dobrý, vlastně vůbec žádný obrázek. Předobrazem je jen rádoby drama tří sester, nefungující komedie a všudypřítomná stupidita. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na to, jaký jsem čekal, že to bude nesnesitelný kousek z provařené české Cieslarovy kotliny, to vlastně ještě celkem šlo a nenudil jsem se. Že bych na filmu ale zvládl cokoliv pochválit, to se říct nedá. Šovinismus jede a doufám, že jen tak minimálně z českých filmů nevymizí. Komedie si přece nebere servítky. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Slabé. Ale přiznávám, že jsem se asi u 4 hlášek usmál. Celé to tak nějak působilo jako zájezd vyhasínajících hvězd, nebo jiskérek, které si myslí, že hvězdami jsou protože v přelíčení zpívali ,,známým hlasem''... Jediné na koho se tam dobře koukalo byla fešná Kateřina Klausová, a sem tam rozesmál Olda Navrátil. Přesto jsem měl tak nějak pocit, že sledují další díl snowborďáků ovšem bez Mádla a Kotka nebo Účastníky zájezdu ovšem tentokráte do hor s o dost hrůznější sestavou... Točit na horách proč ne, ale proboha!!! Točit někoho jak padá na lyžích a dělá u toho uááááá, pak narazí do smrku a v pusem má ,,ulomenou'' smrkovou větvičku.... Tomu se lidi smáli v budovatelských padesátých u Anděla na horách... Chtělo by to něco jiného než zaměnit Marvana za Polívkovou - to bohužel není správný recept na to pravé komediální... S českou komedií je to jako s lecjakým ohroženým zvířetem. Sem tam se někde něco zajímavého vyjímečně mihne, člověk má ale dojem, že tento druh žánru - u nás dříve tak skvělého - nenávratně vymírá... Dávám si za dva čípky proti bolesti . * * ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že nebejt Oldy Navrátila a jeho top vsuvek, ten film by nebyl ani k zapamatování! Tyhle ty story o nešťastných láskách a zlomených srdcích mě berou asi jak cukroví o Vánocích... Takže vůbec! Nicméně to prostředí Krkonoš, takovej ten nostalgickej návrat kamsi daleko a dávno na ty naše školní "lyžáky" ve Špindlu, tak to ve mě vyvolalo nepatrně tu průměrnou tříhvězdičkovou podívanou! (Ale dvojku už ne-e!) 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pomocná síla a syn majitele hotelu, to nebude to samý, viď?" Sexuální orgie mám již nějaký ten pátek zakázané vyhledávat, tak jsem se celkem těšil, až to rozjede sesterské trio s partou muzikantů ve Špindlu. Přiznám se, že jsem to trošku neodhadl. Trio ve složení Nosatá, Potetovaná a Sluníčková to prostě neumělo pořádně rozbalit a kluci z kapely spíš dělali kraviny, takže jediný, kdo se k tomu postavil čelem, byl rychle se mydlící otužilec Ctirad. Je samozřejmě poněkud děsivé označit za nejlepší postavu filmu takovouto scvrklou kreaturu, ale nic lepšího jsem v tomto snímku nenašel. Možná ta kurýrka s alkoholem ještě stála za zmínku. A přestože jsem zklamaný, tak nějakou tu hvězdu dám, protože jsem se několikrát zasmál, i když to patrně byly jen poměrně náhodné trefy do mé nálady. A pokud někdy vyrazím do Špindlu, tak rozhodně zvolím jinou depandance. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama