Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (356)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná, sexistická a prázdná splácanina plná reklam, plus obraz odporně povrchního, konzumního života, ve kterém zúčastnění směšně hledají city a snad dokonce i lásku. Špindl jako nestoudný hampejz, osobně nechápu, jak s tímto vůbec může někdo předstoupit před diváky, maximální tvůrčí ostuda a humor, jenž by se vešel do desetiminutového filmečku, který by možná dopadl i procentuálně lépe. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, dějově to je o tom, jak tři holky jedou do Špindlu si zašukat a když přijedou na tu chatu, potkávají lidi, kteří chtějí to samé, ale nijak propojené to není. Objeví se tu spousta zbytečných postav, několik vedlejších, které se zjeví na začátku a pak se zjeví na konci, kde úplnou náhodou dostanou významnější roli. Ono vlastně se tady hodně věcí stane úplnou náhodou. Do toho je tu tuna trapného humoru a trapných a zbytečných scén. Výborně. Jo, a Špindl je české Las Vegas. To tady nebudu rozebírat, ale na celém tom filmu je jedna věc strašně zvláštní. I přes to, že to je celé úplně o ničem a je to trapné, i tak nemůžu říct, že by se mi ten film kdekoliv zdál nudný. Což se mi k tomu, jaké tu jsou mínusy, zdá absolutně nemožné, ale ono to tak bylo. Já fakt nemůžu říct, že bych se někde nudil a nechápu, čím to je. Ono natočit poutavě film, který je o ničem je strašně těžké a vzhledem k tomu, že to natočil Cieslar, kterého nemám rád... No, nakonec to je na slabé 2*, přestože to samo o sobě za moc nestojí. Ale kdybych dal míň, cítil bych, že jsem to podhodnotil. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě zrůdný klisny a jedna uchazející blond jedou dělat totálně trapný sračky na hory. Hlavní aktérka mluví skrz skříplý pysky držka jak křeč, druhá transvestita. Scény logický jak mandžestráky. Cotojování bylo hodně, ale tohle je vrchol. Mihnul se tam Ecler, Gustav Husák, honící dědek, predátor v kuchyni, mistr býn, umělej strom z hornbachu, Vašut, Kejt, Kohák s přehozem a spousta trapnejch dialogů sepsanejch během jednoho dvacetiminutovýho pokládání kabelu. Těšim se na dvojku. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně nudný a nesmyslný chování postav. Jsou to takový o mnoho levelů horší Snowboarďáci. Primitivní příběh by nevadil, kdyby obsahoval aspoň trochu něco zajímavého. Navíc to všechno působí hrozně uměle. Tři sestry jedou do Špindlu, kde je různě někdo nabaluje, nevychází to, aby to nakonec vyšlo. Ale celý ten proces je tragédie. Občas je tam nějaký pokus o vtipnou hlášku, ale v kontrastu s tím zbytkem je to hodně málo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)

Reklama

Reklama