Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (356)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Průměr, průměr, průměr, ale tak oddychově napsaný a splácaný dohromady, že mu tak hrozivé obecné hodnocení zase nepatří. Polívkovou jsem nikdy nemusel, ale touhle vysokohorskou jednohubkou si mě docela získala a hlavně její role mě v rámci Špindlu poměrně pobavila. Nebýt houmlesáka Koháka a Gránského, který musí být momentálně zcela všude, by se z téhle mírně feministické sondy nestala vůbec špatná česká komedie. Lístek do kina bych za to ovšem neobětoval. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná, sexistická a prázdná splácanina plná reklam, plus obraz odporně povrchního, konzumního života, ve kterém zúčastnění směšně hledají city a snad dokonce i lásku. Špindl jako nestoudný hampejz, osobně nechápu, jak s tímto vůbec může někdo předstoupit před diváky, maximální tvůrčí ostuda a humor, jenž by se vešel do desetiminutového filmečku, který by možná dopadl i procentuálně lépe. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mysteriózní drama z horského prostředí,které nutí diváka věřit že největším lamačem dívčích srdcí je Jakub Kohák (popřípadě někdo kdo vypadá jako Kohákův bratranec) a obstaržní Prťka.Aspoň,že Emil Nádeníček si konečně vrznul...jedna hvězda za prvních deset minut,které navnadily na normální zábavu.Bohužel po uplynutí těch 10 minut je to standardní křeč topící se v trapnosti,která dokáže zastavit čas...doslova...20% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě zrůdný klisny a jedna uchazející blond jedou dělat totálně trapný sračky na hory. Hlavní aktérka mluví skrz skříplý pysky držka jak křeč, druhá transvestita. Scény logický jak mandžestráky. Cotojování bylo hodně, ale tohle je vrchol. Mihnul se tam Ecler, Gustav Husák, honící dědek, predátor v kuchyni, mistr býn, umělej strom z hornbachu, Vašut, Kejt, Kohák s přehozem a spousta trapnejch dialogů sepsanejch během jednoho dvacetiminutovýho pokládání kabelu. Těšim se na dvojku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I v pekle může být sníh.. Kohákův revival band Muňky, epizodní Pažout Vašut, starý Bajza masturbující na společném WC, nadržená kurvička Bendová a Dermacol Gránský, z kterého taje i Ötzi. To je jen krátký přehled účastníků horského zájezdu, který se sice odehrává u nejvyššího bodu ČR, ale z filmového hlediska se jedná o dno povrchového dolu Bílina. Dědičce Polívkova nosu sice sedí podobné sebeironické role a neokoukaná Anita Krausová působila jako jedna z mála přirozeně, nicméně tím chudý výčet pozitiv končí. Pro moderní českou komedii je smutnou zprávou, že kdyby Kotka s Mádlem na prknech, co znamenají sex, Kolečkovo Fifty Shades of Bizarre i tuhle Cieslarovu parádu zasypala lavina, nikdo by je nehledal.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)

Reklama

Reklama