Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (874)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Charlieho novému chlebodárci nestojí řadový personál ani za raketu." Nicméně ani všichni Kingsmani ještě nejsou na škvarek, takže se mohli vydat na dno láhve hledat odpověď na všechny problémy. To byla skvělá cesta. Statesmani mě na ní taky bavili, Poppy Land byl dokonalý, rozčepýřený Elton si pořádně zařádil a já jsem viděl takovou hovadinu, že se mi snad ani nechce věřit délce stopáže. A už vůbec se mi nechce věřit tomu, že bych někdy s americkým prezidentem souhlasil při řešení krize, ale stalo se. A nyní mne nerušte, protože mi v hlavě lítají příliš nahlas motýlci, mezi nimi poskakuje agent Whiskey s lasem a manželka mi nechce povolit, abych se kvůli záchraně světa vyspal s blonďatou kočkou. Jak mám v takovém chaosu zachránit svět? ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl problém už s prvním Kingsmanem (nahlížel jsem na něj jako na pubertální blbost, která nezná míru dobrého vkusu), takže není překvapením, že ani pokračování mě v kině "nedostalo". Vlastně bych jej měl hodnotit ještě níž než hodnotím, protože je bez pochyby slabší než předchůdce. Ale vlastně je mi to tak nějak jedno. The Golden Circle je pro mě totiž tak nezajímavý film, že mě nedokázal ani naštvat. Smutné. Taky jsem si chtěl chvíli stěžovat na to, že zdejší záporná postava je úplně divně a nefunkčně pojatá, ale pak jsem si uvědomil, že si nepamatuju, kdo byl záporák v jedničce (a dosud jsem si na to nevzpomněl!). Kdežto na Julianne Moore si asi pamatovat budu, takže stížnosti nechám na příště :D ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vkus britského gentlamana je definitivně pryč a není to tím, že Colin Firth půl hodiny řeší motýly. Ztratilo to šarm a punc jedničky. Navíc o poznání méně akční a více digitální. Především úvod je šílený. A princ Oberyn, jinak jedna z nejlepších figur filmu, to zdaleka nezachrání ani se svým cool lasem. Netočit trojku. To už raději spin-off s americkým prezidentem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Šmarjá Jósef, to ale musela bejt lajna... Vzít Kingsmanovi polovinu nápadů, měl by jich pořád asi tak šestkrát víc než Péťa Jandů, aů. Já mám od přírody problém s rozeznáváním toho, co je ještě v mezích a co za hranou, což se ve škole projevovalo fakt šílenejma známkama z chování, no a v kině to má zase ten defekt, že se směju i když Julianne Moore padá do mlejnku na maso a Elton John k tomu zpívá. Škoda většího nevyužití Jeffa nebo Tátuma, ale tady si očividně nikdo s ničím nelámal hlavu. Řetízkovej kolotoč je proti Zlatýmu kruhu nudná labuť. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bál, že budu zklamanej po prvních reakcích a úvodní akční sekvence mě utvrdila v tom, že to asi bude blbost, ale pak jsem se chytnul a bavilo mě to už po celou dobu. Julianne Moore jako taková stepfordská panička, co ovládá mezinárodní obchod s drogama a šikanuje Eltona Johna, aby jí ve stupidních hadrech hrál debilní písničky, mě bavila. Channing Tatum a Jeff Bridges byli taky fajn, ale měli docela malou roli. Potěšil návrat Colina Firtha a docela mě dostala obětovací scéna jedný postavy na konci. Vaughn je pořád borec. 90% ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kdy se snaží Merlin (Mark Strong) vrátit Galahadovi (Colin Firth) vzpomínky pomocí traumatu se zaplavenou místností, se Galahadovi na chvíli posune páska z očí. V tu chvíli můžeme vidět, že má oko naprosto zdravé. (UncleMorty)
  • Když Ginger (Halle Berry) vysvětluje Kingsmanům, jak zachránili Harryho, přichází záběr, v němž se Harry (Colin Firth) probouzí z kómatu, zvedá se z křesla a má na nohou bílé ponožky - na kterých je ovšem vidět, že jsou zespoda špinavé, takže v nich musel chodit. (MrAldridge)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama