Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Figu 

všechny recenze uživatele

Dost těžkej průměr, kterej zavání trapností a šílenou Schumerovou. Na můj vkus i zbytečně dlouhá stopáž filmu. Jediný co stojí za to, je pointa v rozuzlení, kdy se vlastně díky sebevědomí dá žít daleko líp a netrápit se nedostatky! Což je pravda veliká! Takže za to Amyno sebevědomí dávám průměrnou známku. 50% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem se před tímto filmem podíval na další českou "komedii", ale Amy Schumer mě 3/4 filmu skvěle bavila (u jejího tance na bikini contestu jsem si málem natrhl bránici a ukáplo mi i pár slz) a dlouho to vypadalo na plnou palbu, pak ale přišel příšerný závěr s brutální propagandou a nadšeným potleskem davů a má dlouhodobá alergie na takovéto záležitosti snímek připravila o hvězdičku a druhá ji málem následovala. Je fakt škoda, že se Američanům musí každá myšlenka naservírovat až pod nos, a aby ji nepropásli, musí být doprovázena vyjící sirénou a ohňostrojem. Dokud nedošlo na tyto hrůzy, parádně jsem si film užíval. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká další perverzní a sprostou roli v podání Amy Schumer, tak bude zřejmě lehce zklamaný. Nápad s viděním sebe sama úplně jinak a následným příchodem sebevědomí však přináší několik povedeným scén. Konfrontace s Ratajkowski je top a navíc i k zamyšlení. Kdyby to ještě pár lidí na sociálních sítích přimělo vytáhnout hlavu z vlastní prdele, měl by film i přidanou hodnotu, ale to už bych chtěl moc. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Na první pohled ptákovina, které bych nedal méně než 1 hvězdičku, nicméně jsem byl dost příjemně překvapen. Oceňuji formu, jak byl celý příběh pojmout a vyprávěn, několikrát jsem se od srdce zasmál, hlavně v první polovině. herecký výkon Schumer byl úctyhodný, na fakt, že moc nikde nehrála. Škoda jen, že humornější část po půlce skončila a začal se příběh ubírat vážnějším tónem, což mu až tak moc nesedělo. Přes to mohu překvapivě doporučit. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Keporkak Amy Schumacher, se jako její nejlepší kamarád megalodon na souši Melissa McCarthy, opět bezpohlavě vrací k něčemu co by se dalo nazvat jiným druhem mučení, počkej, jak tomu říkali na kabelovce? Jo, humoru! A opět to bude o tom, jak si máme sami sebe vážit (tak já bych radši Schumer nedávál vážit, jinak by se mi rozbila váha), i bez ohledu na to jak na venek vypadáme. Zase komedie pro tlusté krávy. Jenže proč ty tlusté holky klamat, něčím jako, že se stačí polozabít na rotopedu, a pak se po otřesu mozku cítit krásná? A pak na klišovitým a slaďoučkým konci se ta tlustá machna dozví, že krása není vše, aby jste se cítila dobře. Tak kurva, to i Popelka a její tři oříšky jsou víc realističtí než tenhle brak. Serte na to, chceš být krásná a štíhlá? Vypnu bednu, zvedni tu svou tlustou prdel z gauče, zahoď nuttelu a běž cvičit.. trapný až běda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Původně měl mít film rating R. (griph)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)

Reklama

Reklama