Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Garson 

všechny recenze uživatele

JSEM BOŽSKÁ má dost velkou podobnost s filmem TĚŽCE ZAMILOVÁN.Jsem božská je snímek který působí jako energeťák a i přesto že jsem byl dost unavený když jsem si ho pustil probral mě velmi rychle.Hlavní hrdinka Amy Schumer tedy filmová Renee je žena která by chtěla trochu víc té pozornosti od okolí a zápasí s klamavým dojmem,že když nevypadá jako modelka tak má menší šanci zaujmout.Časem si uvědomí že je to její vlastní osobnost čím omračuje přihlížející.Od filmu jsem čekal že to bude takový opak seriálu Pobřežní hlídka kde filmaři museli pročesat Ameriku aby našli tucet pohledných hereček do role plavčic běhajících po pláži,ale i v tomto filmu se našlo několik pohledných hereček a s Pobřežní hlídkou mini podobnost.Závěrečná řeč hlavní hrdinky byla víc než trapná.Jestli měl tento film dodat sebevědomí zamindrákovaným ženám tak to se asi nepovede,ale pobaví víc než krásné kamarádky které se snaží ty méně pohledné zastínit. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká další perverzní a sprostou roli v podání Amy Schumer, tak bude zřejmě lehce zklamaný. Nápad s viděním sebe sama úplně jinak a následným příchodem sebevědomí však přináší několik povedeným scén. Konfrontace s Ratajkowski je top a navíc i k zamyšlení. Kdyby to ještě pár lidí na sociálních sítích přimělo vytáhnout hlavu z vlastní prdele, měl by film i přidanou hodnotu, ale to už bych chtěl moc. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Keporkak Amy Schumacher, se jako její nejlepší kamarád megalodon na souši Melissa McCarthy, opět bezpohlavě vrací k něčemu co by se dalo nazvat jiným druhem mučení, počkej, jak tomu říkali na kabelovce? Jo, humoru! A opět to bude o tom, jak si máme sami sebe vážit (tak já bych radši Schumer nedávál vážit, jinak by se mi rozbila váha), i bez ohledu na to jak na venek vypadáme. Zase komedie pro tlusté krávy. Jenže proč ty tlusté holky klamat, něčím jako, že se stačí polozabít na rotopedu, a pak se po otřesu mozku cítit krásná? A pak na klišovitým a slaďoučkým konci se ta tlustá machna dozví, že krása není vše, aby jste se cítila dobře. Tak kurva, to i Popelka a její tři oříšky jsou víc realističtí než tenhle brak. Serte na to, chceš být krásná a štíhlá? Vypnu bednu, zvedni tu svou tlustou prdel z gauče, zahoď nuttelu a běž cvičit.. trapný až běda. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Bylo to úžasný! Tenhle film mě opravdu překvapil. Napřed jsem na něj jít nechtěla a nakonec jsem šla s holkama z práce. Bála jsem se, že to bude kravina, ale hned předčil má očekávání. Amy Schumer jsem ještě neviděla, ale do téhle role se opravdu narodila. Tekly mi slzy dojetím, ale především od smíchu. Film měl i jasné poselství. Je jedno jaký jsi, hlavní je, že jsi sám sebou. Vše je o sebevědomí. Doporučuji. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Horší kombinace než sebevědomí a nesoudnost je už jenom sebevědomí a tupost.. Klasický vzorec změny těla, popř. stavu mysli, kdy se po návratu do normálu prožitá zkušenost odrazí do charakteru postavy (většinou, že nejlepší je být sám sebou). Po stránce humoru slabé. Často se stávalo, že na cestě k pointě vtipu padlo hodně slov a ona pak ani nepřišla. Alespoň, že se Amy Schumer držela při zdi svého kanálu.. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno