Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá miestami dokáže pobaviť. Ale fungovalo to len v momentoch, ktoré súviseli s nehodou hlavnej predstaviteľky a jej následne získaným "zdravým sebavedomím". Vtip, ktorý tu fungoval na báze trápnosti a trápnych momentov. Avšak to ostatné mi prišlo len ako taká nudná omáčka, pričom koniec už úplne stratil to svoje humorné čaro zo začiatku. Slabší priemer. 55/100 ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, přežil to i můj přítel, jehož šálek kávy to vážně není. Čekala jsem víc vtipných a crazy scén, ale tato komedie se víc než na vtip zaměřila na to aby měla poslání a ponaučení. Takový ten vtíravý emotivní nádech, který nemám ráda... emotivní proslov a davy nadšeně jásají... Amerika prostě. Ale bylo zajímavé vidět v praxi, jak funguje boost sebevědomí. Se správným přístupem člověk zkrátka získá vše na co jen pomyslí. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hned z prvního uživatelského komentáře jsem pochopil, že tohle není první podobná role tělnaté Amy Schumer. Já jsem s ní až do dneška žádný jiný film neviděl, takže na mě ten koncept krásného nitra v kyprém těle fungoval a film se mi líbil. Bejt holkou, co se téhle filmové Renee typově podobá, tak si ho pravděpodobně zamiluju a budu si ho pouštět X krát do roka. Takhle to mít nebudu, ale znovu jsem si uvědomil, jak jsem rád, že mě coby chlapa tolik nedusí ten diktát fyzické dokonalosti. Vůbec vám to, holky, nezávidím. P.S.1: Dnes má svátek René. P.S.2: Emily Ratajkowski je aktuálně single. Rozváděla se údajně kvůli manželovým nevěrám. To mi v návaznosti na tenhle film přijde celkem vtipný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně girly film, ale nebylo to špatné. Amy Schumer moc nemusím,ale její vize, že je krásná se mi líbila, protože to sebevědomí, které z ničeho nic dostala dodalo filmu šťávu a vznikly z toho hodně zajímavé situace, při kterých se dá hezky zasmát a Emily Ratajkowski vidím vždy rád. Škoda, že druhá polovina je už vážnější, ale scéna s tancem je highlight. Na jedno podívání to jde. 60% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Komedie pro ženy, která ženám podsouvá, že nejsou krásné nebo žádoucí jen proto, že nevypadají jako supermodelky na obálkách pánských magazínů. Místo toho, aby snímek bojoval proti institucionalizovanému ideálu krásy a předával divačkám sdělení, že na povrchním vzhledu až tolik nezáleží, tak jim říká pravý opak. Nejprve jim vsune myšlenku, že by se měly cítit špatně, pokud vypadají alespoň trochu podobně jako hlavní hrdinka (přičemž ale Amy Schumer rozhodně není nějaká ošklivka), a pak je zahrne situacemi, v nichž je opakovaně prezentováno, že každá žena, která nevypadá jako modelka z reklamy, je tlustá a ošklivá. Vrcholem je závěr, v němž hlavní hrdinka sice má motivační proslov před spoustou jiných žen o tom, že všechny ženy jsou krásné takové, jaké jsou, ale má ho jen kvůli tomu, aby tím udělala reklamu nové sérii cenově dostupné kosmetiky. Ani to na komedii není moc vtipné - bodejť by ne, když veškerý děj je založen na jednom jediném vtipu. Delší recenze ZDE. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)

Reklama

Reklama