Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová komedie, která neurazí. Vím, že je to remake filmu Přes palubu, ale v tomto případě mi to vůbec nevadilo. Manžel na zkoušku má velmi slušné tempo, dobré a neurážející vtipy, dobré obsazení (Farris a Derbez) a celkovou pohodovou atmosféru. Není to žádný komediální klenot, ale nasmál jsem se dost, a když to někdy znovu uvidím, tak to vypínat nebudu. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Byť holyvúdskym filmárom v dnešnej dobe je celkom ľahké. Stačí vypnúť svoje kreatívne mozgy a nakrútiť remake alebo sequel nejakého úspešného filmu, potom sa riadne opiť, aby reči "na originál to nemá" a "sprznili klasiku" toľko neboleli. Ešte sa trochu pomodliť, aby to niečo zarobilo a mohli si povedať, že natočili dobrý film a pomasírovať si ego s tým, že ten rýchlokurz filmárčiny sa oplatil. Tentokrát to aspoň nedopadlo tak zle ako som očakával. Predovšetkým sa vyhli sexizmu, vulgarizmom a fekálnostiam, ktorými dnešné americké komédie ovplývajú. Bohužiaľ sa nesnažili ani o kúsok inovácie od predošlého filmu. A nie, výmenu rolí za originálne nepokladám. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem si vědom toho, že tvůrci se tu silně inspirovali v osmdesátkové komedii Přes palubu. Také jsem chvíli měl co dělat, abych přijal to, že originality tvůrci na námětu příliš nepobrali. U tohoto filmu jsou ale zásadní dvě věci. Jedna je Eugenio Derbez, který mě po Milovníkovi v přechodu opět přesvědčil o tom, že chci víc podobných komedií s ním. On je prostě sympaťák každým coulem. Vůbec nechápu, kde celou tu dobu byl. No a další věc je atmosféra filmu, která je neuvěřitelně v pohodě, fajn a místy dokáže parádně bavit. V Americe je konečně opět někdo, kdo může přijít s trošku osobitějším humorem a nestojí za ním nikdo z party od Sandlera nebo Stillera. Kéž by těch filmů bylo víc. No uvidíme... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky by se dalo říci „remake na zkoušku“. Že se pánové Fisher s Greenbergem neskrytě nechali inspirovat rokem 1987, už tady nemá cenu po sté opakovat…...i když na druhou stranu. Tři dekády letitá Marshallova oddechovka Přes palubu se rovna Goldie Hawn a Kurt Russell. Znovu opakuji: „Goldie Hawn a Kurt Russell“. Anna Faris? Nějaké jménu už určitě má, ale pořád je to ta holka z béčkových komedií. A stárnoucí mexický seladon Eugenio Derbez? Upřímně, jeho herecké bytí jsem do tohoto momentu vlastně vůbec nezaregistroval…..paradoxně on byl tím silnějším hráčem ve hře. A to je ten problém číslo jedna…..charisma na nízkých hodnotách. Jinak jde o standardní pásovou tuctovku. Občas se pousmějete, občas je vám trapně…..taková sestřenice přes tři kolena, jejíž návštěvu jednou za rok v pohodě ustojíte a svým způsobem se na ni i těšíte. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Z toho Derbezova anglicko-španělského ústního rotačáku jsem fakt místy brečel, tenhle chlap se hodí do komedie jako prdel do hrnce a zatímco on příjemně překvapuje neoukoukaným obličejem, u Anny Faris to byla sázka na jistotu, nemohu hodnotit jinak než nadprůměrně............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)

Reklama

Reklama