Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (206)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obehraná pohádka o rozmazleném princi, který díky chudému děvčeti zjistí, co je v životě opravdu důležité. Z daného konceptu film ničím nevybočuje a nenajdete tu snad jedinou scénku, která by utkvěla v paměti. Přesto se na to i díky ústřednímu hereckému páru kouká hezky a člověk má na konci dobrý pocit. A to se počítá. 70% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* nedávno jsem po letech zkouknul osmdesátkovou klasiku Přes palubu a překvapilo mě, že byl natočen remake a tak jsem neodolal, abych tyto dva kousky neporovnal. Původní verze se nezapře svou originalitou a kvalitními hereckými výkony Goldie Hawn a Kurt Russella. Nostalgie je silnější než naivní hollywoodský příběh, ale co by člověk chtěl od romantické komedie a kdysi by to byly jasné 4 hvězdičky - dnes jen silnější tři. Remake chtěli autoři osvěžit přece jen nějakou změnou, a tak vyměnily hlavní role aspoň genderově, a tím pádem se to projevilo i na vedlejších postavách. Neříkám, že bych se nebavil, ale vliv původní verze je cítit a tentokrát to působilo ještě víc naivněji. Tři hvězdičky dát nechci, abych rozlišil kvalitativně oba filmy, ale i moje 2 silnější hvězdičky jsou ještě slušné hodnocení. Jestli se Vám bude líbit víc to a nebo ono, bude záležet jen na Vás, ale pobavit by mohly obojí. pokud si chcete u filmu odpočinout po náročném dni a přijít na jiné myšlenky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Originál si budu muset v nejbližší době připomenout. Novému kousku jsem musel odpustit fakt, kterak se vysmál obecně roli muže v rodině a také že z Mexičanů udělal největší borce pod slunce. Ale na druhou stranu, když se pořád v Hollywoodu pochlebuje Číně, tak to Mexiko pro mě bylo určitě snesitelnější. Manžel na zkoušku připomínal svou stavbou děje spíše starší francouzské komedie, které miluju. Jejich zápletky často plynuly z různých nedorozumnění, podfuků apod. Takže i u tohoto filmu jsem měl po většinu sledování takový ten hřejivý příjemný pocit klidného romantického příběhu o tom jak miliardář konečně ke štěstí přišel. Anna Faris je až neuvěřitelně podobná Goldie Hawn. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem úplně cílovka tohodle filmíku,tak jednou za čas si něco podobnýho pustim.Přiznávám že se mi to líbilo,zasmál sem se,dojal sem se,a E.Derbez mě naprosto dostal.Hraje opravdu dobře,nespoutaně,jen škoda že A.Farris je taková nemastná,neslaná,tohle obsazení se moc nepovedlo.Ale jinak pecka.90%. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Nebyla to špatná komedie, ale přijde mi, že na ten původní film to prostě nemělo. "Overboard" z roku 1987 byl takový... vyspělejší. Mezi Kurtem a Goldie (já vím, že tvořili pár, ale stejně) to jiskřilo líp než mezi Annou a Eugeněm, ačkoliv v druhé půlce jsem jim nějakou menší chemii začala věřit a právě část, kdy Leonardo přestal být sobcem, mě bavila nejvíc. Přiznám se ale, že se mi víc líbilo, když roli rozmazleného fracka hrála Goldie. Byla hezky prohnaná a podlá a myslím si, že ta situace se skříní může nastat i v reálném životě (kdežto hádku s čištičkou koberců si dokážu jen těžko představit). Navíc mi její náprava přišla tak nějak víc správná, protože Goldie měla v domácnosti Kurta Russella přeci jen tvrdší podmínky, kterým se musela přizpůsobit. Na tenhle remake se určitě dá podívat a patří to mezi ty lepší americké komedie, které nemají potřebu do děje tahat nějaké nechutné trapárny, ale klasika je prostě klasika. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)
  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)

Reklama

Reklama