Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie originálny, ale veľmi milý a zároveň vtipný snímok. Áno, rozprávka resp. telenovela, ako sa to vo filme preberá, ale fakt veľmi dobrá. Čo mu kraľuje, tak opäť fantastický výkon úžasného Eugenia Derbeza. Kde preboha ten chlap tie roky bol? Ako to, že ho nikto pre americké "veľké plátno" neobjavil už roky dozadu? A tým myslím hlavnú úlohu a nie jeho doterajšie vedľajšáky, napriek tomu, že aj v nich sa predviedol. Je to druhý film druhý deň po sebe s jeho maličkosťou a tak ma navnadil, že zajtra pokračujeme s ďalším Hombre de piedra (Bez návodu) a už teraz sa teším aj s manželkou, ako sa predvedie. Nikdy by ma nenapadlo, že si kvôli jednému hercovi odskočím priamo do mexickej tvorby. Nie že by som nikdy nič čisto mexického ešte nevidel a nie, že by ma nikdy žiadny herec ešte natoľko neprekvapil, aby som nezapátral aj po jeho ďalších počinoch, ale určite sa to deje veľmi ojedinele a určite je to väčšinou väčšia produkcia. Ale späť k filmu. Veľmi ale veľmi ma potešila aj malá úloha pre skvelého Johna Hannaha, ktorý okrem hromady tvorby v ktorej doteraz vystupoval, mi kedysi robil náladu spolu s Brendanom Fraserom v úžasnej sérii Mummy. Anna Faris síce už má najlepšie roky hlúpučkej a naivnej bloncky dávno za sebou, ale stále sa na ňu dobre díva a ako rodič som videl v tom filme ešte iný rozmer, takže nemôžem inak, ale 80% a pre mňa lepšie ako originál. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie možná dokonce bajka, v níž vynikají oba hlavní představitelé. Anna Faris je na takový typ komedie jako dělaná a Eugenia Derbeze sice neznám, ale myslím si, že mu role zhýralého boháče, na nějž čeká krutý trest, také náramně sedla. Závěr byl neklišovitý a netrapný, místy dojemný a bláznivý. Je to na tři a půl hvězdičky, ale ve složité době zvedám nahoru. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Manžel na zkoušku je veskrze průměrná rodiná podívaná, která nepřináší absolutně nic nového a děj je naprosto učebnicovou snůškou klišé romantických komedií. Ústřední chemie dle mého názoru příliš nefunguje, ale to je dáno asi tím, že ani Anna Faris ani Eugenio Derbez nejsou prototypem hlavních hrdinů romantických komedií. Na druhou stranu se nestihnete nudit, sem tam se tvůrcům podaří vykouzlit nějakou hodně úsměvnou scénu a suma sumárum jde o hodně pohodový film. Všechno, co od žánru čekáte Manžel na zkoušku plní měrou vrchovatou a pokud nebudete od tohoto filmu chtít něco, čím není, tak se i slušně pobavíte. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cez palubu som zatiaľ nevidel, ale toto mi prišla ako prijateľná verzia romantickej komédie, ktorá keď chce byť vtipná, potrebuje k tomu presne týchto hercov, akých sme tu mali. Hlavne Eugenio Derbez do svojej roly perfektne sadol. Komédia to je nenáročná a nepreháňa, na záver prisladí, ale určite ostáva po nej príjemný pocit. Keď sa to v tomto žánri robí takýmto štýlom, ostávam vždy spokojný. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, já tyhle filmy prostě můžu. Jasně, od prvního momentu víte, s naprostou přesností, jak to skončí. Ale co, občas je to potřeba. U sledování tohoto snímku jsem tak krásně vypnula a na necelé dvě hodinky na nic nemyslela a jen se vezla, usmívala se, radovala... :) Jsem holka, vole. Takže jo, za mě sakra jo. Navíc, děcka potřebují tátu! A ne že ne ;) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Zápas play off medzi Seattle Seahawks a Detroit Lions, ktorý Leonardova (Eugenio Derbez) rodina sledovala cez leto, sa v skutočnosti odohral v zime, 7. januára 2017. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)

Reklama

Reklama