Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Rickem a Mortym je čistě náhodná. Tohle je děláno trochu jinak a více vám předhazuje daný vtip. Stylem "Kdyby jste se náhodou nesmáli, tak se smějte ! Budete se smát !" No prostě tlačení na pilu občas. První řada se celkem dala a je to tak na 80%, ale druhá řada už ničím moc neoslňuje a musím snížit ze 4* na 3*. Uvidíme, jak to půjde dál. Tak ten humor už se opravdu nedá zvládnout 2* ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nepřekonatelně otravného a debilního hlavního hrdinu je tohle asi nejnapínavější, nejepičtější a nejemotivnější věc, co jsem za poslední roky viděl. A na hlavu poráží celou Marvelovskou frančízu a s DC si vytírá podrážky od hoven. A zároveň je to dost zábavné (ikdyž občas je humor až moc trapně americký, ale vždycky to vynahradí napětí a děj). Rick & Morty jsou sice chytřejší, ale co se týče příběhu a atmosféry, tohle je na jiné úrovni. U Avocata jsem měl chuť jít brečet k mamince a na konci série mi zůstala čelist dole. O něčem takovém si můžou celí Avengers i s Thanosem nechat jenom zdát. Asi jediný animák, u kterého jsem brečel. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkové shrnutí a hodnocení si nechám na později, až budu mít za sebou celou třetí sérii, nicméně chci to dočasné/trvalé umístění v oblíbených seriálech nějak obhájit. Takhle nadšený jsem z žádného seriálu nebyl ani nepamatuju. I Carnivale si mě získával delší dobu, stejně tak Project Blue Book, ale tady jsem už od začátku tušil, že bych si to mohl zamilovat a i přes pár slabších epizod byl pro mě tenhle seriál s každou další lepší a lepší, takže se moje tušení jenom potvrdilo. Možná dojde k nějakému zlomu kdy mě to naštve nebo už to nebude ono (snad ne!), ale stejně chci tenhle seriál prozatím mít v oblíbených. Zaslouží si tam být - a že není jednoduché se tam dostat. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Ani nevím, co jsem očekával, ale tuhle vyváženou porci komedie s dramatem ve sci-fi nádobě určitě ne. Fungující vtip střídá brutální bitva zakončená zradou nebo jiným zvratem, působícím až emočním dojmem. První série začala poněkud neotesaně, ale přes pochopení postav se dopracovala k působivému rozuzlení a druhá série už nenechala diváka vydechnout a odlepit se od poutavého příběhu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stopařův průvodce po galaxii, Červený trpaslík, Futurama, Rick a Morty... A teď Final Space. Animovaný seriál (hlavně) pro dospělé nešetří slovy, vtipy ani třeba krví, je ukrutně ztřeštěný a nápaditý, ale zároveň má skvělý příběh a postavy, na nichž vám po pár dílech začne opravdu záležet a když se některé něco stane, je to fakt působivé a legrace jde stranou. Nejvíce se mi líbilo, jak se tvůrcům podařilo všechno vybalancovat - co má být vtipné, je vtipné, co má být epické, je epické (ne parodicky epické), co má být dojemné, je dojemné.____Druhá řada je bohužel o pořádný kus slabší. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Tvůrce seriálu Olan Rogers vytvořil první pilot již v roce 2010. (bignothing)

Reklama

Reklama