Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

castor 

všechny recenze uživatele

Na Annu Kendrick nebo Hailee Steinfeld se v téhle dámské týmovce pořád zatraceně dobře dívá, tvůrci to navíc mají v hlavě docela srovnané, nemají nějaké zásadní ambice a moc dobře vědí, jak efektně naaranžovat vystoupení a hlavně pro koho to celé točí. Na děvčata útočí nástrahy dospělosti a zodpovědnosti, řeší své „velké“ trable, ovšem pochopí, že nejlépe je jim, když jsou pohromadě a vyrazí pobavit americké vojáky na základnách v Evropě. A bojovat proti grupám, které používají hudební nástroje. Setkáváme se potřetí, v nikterak přínosném příběhu, takže je potřeba kromě trhlého humoru (který už ale nějak moc nefunguje) i nějaká ta akce. A i kvůli ní jsme ještě víc vzdálení realitě, kterou v předešlých dílech vymezovala škola. Pěkné tanečky a nenáročné šaškování nicméně pokračují. 55% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený rozloučení s a-ca-holkama. Ruby Rose je kus, ale Alexis Knapp je jen jedna <3 a tudíž i pravděpodobně jedna * navíc, než si třetí Pitch Perfect zaslouží. Koncept se totiž možná už přejedl, nebo možná chybí režijně imho silnější Elizabeth, v podstatě ale - pokud člověk vypije dost pepsi coly a sežere dost popcornu - se film dá v kině i užít. Na vánoční výplach multiplexu jak dělaný. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pěvecké, holčičí, konečné x málo šmrncovní, dost unavené. Tohle bylo asi dostačující ukončení série pěveckých filmů o jedné holčičí a-capelle. Nebýt Rebel tak je to dost nuda. Písničky taky nic extra, ale ten závěr byl moc hezký. Nejvtipnější stejně byla celou dobu dvojice Banks & Higgins.. ..díky holky.. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tretie Bellas to dali so cťou. S akou nechuťou som išiel do jednotky, tak ma prekvapila a tešil som sa na dalšie časti. Trojka potešila, opäť skvelé songy, zmena prostredia, dokonca aj náznak deja a zápletky. Užili si to snáď všetci a bolo to tam aj cítiť. Štvorku už len s Annou, Rebelkou a mladými čubretkami. Tento diel bez Pitbulla, preto len 3 z 5 ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně těsné tři hvězdy. "Aca-humor" už se nám trošku ohrál, moc ho tam ale zrovna ani není. Nejvtipnější část všech dílů, tedy komentátor John Michael Higgins, má opravdu málo prostoru. A když už ho dostane, tak nemá tak dobré vtipy jako ve dvojce. Nicméně pořád nejsilnější část filmu. Linka Amy s Johnem Lithgowem je takové meh. Navíc to, že se nevrátilo mužské osazenstvo, je také věčná škoda. Na filmu je také dost znát, že je o 20 minut kratší než předchozí díly, protože mi zpětně přijde, že se postavy vlastně nikam skoro ani neposunuly a když už ano, tak to bylo jen jako oznámený status update. Vlastně bych dal i dvě hvězdy, ale protože jsem očekávání neměl až tak vysoko a kdyby to snad někdy někde hrálo, nevytrhávám si obočí, nechávám ještě ty tři. Závěr aca-trilogie se tedy až tak moc nevyvedl, jednička je pořád aca-top a je z ní i nejsilnější aca-scéna s nejsilnějším aca-mash-upem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)
  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • Natáčelo se ve městě Atlanta v USA. (willy1)

Reklama

Reklama