Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

podívej ve druhém Ninjovi hraje víc jak slušně a já ho prostě už mám tak zafixovaného že i když nehraje na sto procent, tak v mých očích hraje na sto procent, prostě sem si za ty roky tak oblíbil že když bude hrát ve filmu prodavače zmrzliny co ve volném čase zabíjí nácky, tak mu to bude věřit 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Já abych věřil herci tu postavu, tak musí umět obojí. Mě radši stačí slabší akce a skvělej výkon, než špičkově odvedená akce a nulové procítění. Adkins byl skvělej jen jako Boyka, v ostatních toho moc nepředvedl.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

V akcii je super, len by sa nemal snazit prilis hrat. Najmä nie ludi, ktory polovicu filmu trpia. Na to sa neda pozerat. Ale ked je v nasratom mode Boyku, tak je super.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Tak se taky pridam. Adkins je podle me uplne v pohode.  Nikdy ho neuvidime tahnout film, ktery ma vyssi ambice a podle me se do nich ani nesere. Svoje role si vsak vzdy utahl minimalne na 3ku a co si budeme povidat v tech beckach, ve kterych je to sakra staci. A nepropadl ani v tech rekneme ackovejsich projektech. Priklad Ex2 kde jsem mu ja svini bez svedomi v pohode veril.  A jeho neslavnejsi postava je zahrana skvele. 

Takze jak se tu opakovalo uz 100x a terminologii CSFD, neni 5ti hvezdickovej herec. Obcas mu vyjde haluz a zahraje na 4 hvezdy, ale on sam o sobe vi ze ma na ty tri a tam je naprosto v pohode.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lefty86: Seagal je chytrej a aspon se nesnaží hrát něco, co by neuhrál. Adkins se snaží, ale nejde mu to.:)

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Tak vám nevím, mě třeba Adkins nepřijde nějak katastrofální herec. Jasně, rozlišuju když koukám na film s ním a nebo s DiCapriem, Hardym, Gyllenhaalem kteří jsou pro mě "mladá" špička současnosti. Od Adkinse chci vidět kopance, nasraný hlášky, lámání rukou a čelistí. To co potřebuje aby filmy točil dál a měl fanoušky který budou zajímat, si odehraje. Mě přijde katastrofální herec Seagal, kterej se tváří vyloženě furt stejně blbě, stojí se založenýma rukama a pouští ty svý debilní hlášky. Mimika pražádná a nevidíte na něm nic, jestli mu zrovna umřela žena nebo potřebuje srát.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Očekávám akční béčko s plytkým scénářem. Doporučuji se tomuto snímku vyhnout velkým obloukem.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Caviezel jako John Reese podal v person of interest kvalitní výkony. Jak během akce, tak i civilně. nebo Antony Starr, či Kiefer Sutherland. Ti působí přesvědčivě.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Herecke vykony neboli nikdy domenou akcnych filmov, ale napr. dnesne herecke poleno Seagal podal napr. v Nemilosrdnej spravedlnosti podla mna absolutne presvedcivy vykon. Taktiez to zopar krat dobre zahral aj Sly.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Martin741

herecke legendy sa daju najst aj dnes.

spominat hercov spred bambilionom rokov pôsobi drzo a vlastne aj hlupo

asi si zamrzol u starych filmoch

na příspěvěk reagoval Martin741

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Martin741

k filmové historii si musim vydlaždit bližší vztah. je možné že ti to jednou odsouhlasim :) jinak nezapomínej chaplina. nebo perkins byl pan herec.

na příspěvěk reagoval Martin741

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Uz aby vysiel Boyka 4 a nase hlboke debaty o tom aky mizerny charakterny herec je tento famozny baletak by sa splachli do hajzla.  :)

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

to si spomenul dalsiu herecku katastrofu, Jasona Stathama - ako aj ho uznavam, ale medz katastrofalnych hercov dlhodobo patri. Ten si moze s Brosnanom ruky podat,  hrat nevie ani jeden ani druhy 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Spacey-ho mas rad ... dobre, respektujem to /ja ho rad nemam/ ale ked sa bavime o skutocnych hereckych velikanoch tak spomni Jeana Gabina, jamesa Stewarta alebo Orsona Wellesa, to boli svetove legendy a herecke legendy. 

Herecke umenie je o tom, zahrat to, co nie si  a nikdy si nebol 

na příspěvěk reagoval Ouwen, Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Statham je v tomto trochu specifiky. Na jednej strane je to prirodzeny drsnak s charizmou, na druhej strane v Blitzi alebo Safe bol az taky drsny, ze som mu to uz neveril. V Homefronte ked sa mal aspon tvarit ako otec dietata bol absolutne neuveritelny, na druhej strane v neakcnej ulohe v The Bank Job mi pripadal vynikajuci.

na příspěvěk reagoval Martin741

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ano, Statham umí zahrát drsňáka i komedii, ale zas neumí zahrát něco jinýho. Prostě většina herců neumí všechno. Statham stejně jako Adkins.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Nejde o to, že bych ty dva srovnával, to vůbec ne. A co se týče Stathama, ten je takovej akorát. Drsňáka mu věří snad každej, podle mě má i mnoho charisma. Já jinak od Spaceyho nečekám akční roli..... Spacey dokáže drsnáka zahrát aniž by měl akční scény. ;)

 

Z jeho role v se7en jsem měl třicetkrát větší hrůzu,než ze všech rolí, kde adkins hrál a předváděl souboje. mě jde prostě o princip. adkins neumí hrát nic víc, než drsňáka.

statham umí zahrát i skvělé komediální polohy, intonace hlasu, gestikulace, různé xichty... ale na druhou stranu - pokud bych se na adkinse díval tak jako ty - tak bych to viděl stejně. pokud bych od něj čekal jen akci a drsňáka, odkejval bych ti to všecko

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Mike: Když pošleš dřevo na herecký kurzy, bude z něj furt dřevo. Aneb já a má role komparsisty ve filmu Kajínek. A to jsem nemusel ani mluvit. Imbecilnějšího komparsistu než se já, abys pohledal:) Každopádně já nemám s Adkinsem v civilní hercké poloze problém. Jak jsem zmiňoval ten film Legendray, tam je Adkins normální hlavní hrdina bez jakýchkoliv martial art schopností a v pohodě to odehrtaje.

 

Ouwen: "musíš umět zahrát to co nejsi, to je herectví. kevin spacey by mohl povídat..."

Nebudeme tu doufám srovnávat akční a charakterní herce. Já po každým herci chci jen to, na to stačí. Je mi jedno, že Adkins nezahraje hluboký emoce, protože je po něm nechci. A stejně je mi fuk, že Spacey nevyběhne po stěně a nezrube 30 chlapů, protože to po něm taky nechci. Statham taky nemá milion poloh a jako akční hrdina je dokonalej.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Martin741

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp , stuntmanMIKE

když jsem viděl v hard target 2 jak při dramatických polohách se smál do kamery a mlel vážné kecy, tak jsem přišel na to, že jediný v čem vyniká, je Yuri Boyka. jeho problém bude v tom, že Boyka je takovej ten strop, kde dal ze sebe všecko a to už nezopakuje. ale při větě "i came to save myself" v U4 traileru jsem opět husinu měl. ale Mike má pravdu ;-) musíš umět zahrát to co nejsi, to je herectví. kevin spacey by mohl povídat... 

na příspěvěk reagoval Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

rozumiem co hovoris...ale... dam ti drevo a poslem ho na herecke kurzy a po par kurzoch zvlada to co Adkins... ja ho neporovnavam s Pacinom preboha...a ani netvrdim, ze akcny zaner potrebuje echt herca v hlavnej ulohe. Ale vravim, ze z mojho uhlu pohladu a podla mojho nazoru proste hrat nevie. Ked si ho vsimas v niektorych scenach tak je to vyslovene amaterske...ci uz ksichty co robi alebo intonacia hlasu. To ze mu kde tu nejaka scena vyjde z neho nerobi herca. Jemu sedi ked kraca zo zachmurenym obocim nasraty proti chlapovi...to mu ide. Ale akonahle ma podat nejaky vacsi rozsah v ramci zanru...cize nejaka konverzacka trebars s rodinou alebo nieco vtipne...tak skoncil. Uplne to z neho sala a kazi to vsetko...

na příspěvěk reagoval Ouwen, vegetol.mp

Reklama

Reklama