Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kam se to dnes česká komedie až dostala, to opravdu nechápu. A už vůbec nechápu, čemu že všemu se hodlají propůjčit herci, kterých jsem si vážil... Cibulková, Rašilov, Vlasáková, Blažek, Kříž ten se snad dokonce začal specializovat na hraní v těch nejhoších shitech poslední doby jináč si to nedovedu vysvětlit. Zápletka tohoto filmu byla debilní ostatně jako film sám. Snad jediným přínosem možná byla přítomnost nové slovenské mladé krve Natalie Germani. Tato kráska exotického jména nehrála zase tak špatně, dobře se na ní koukalo a mohla by nahradit už odkvétající slovenské krásky typu sester Norisových, Táni Pauhofové či Lucie Siposové. Jak říkám film byl trága a nepomohl tomu ani výlet do Egypta. Přesto je to o jednu hvězdu nad Muzzikanty a jinými šílenostmi poslední doby. * ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Holky z naší party říkaly , že to bylo fakt vtipné , no a kluci zase naopak . Tak pár gegů tam bylo a Kříž celkem solid , hlavně jeho taneček na place a action Inflagranti . Tuž ááj Vilma také fajn , i ta slovenka Natalia . Lábusovy štětečky na dýně bezva fígl . Předvídatelný konec ničím nepřekvapil . JO a exekutorů šéfik Frantů Kláda se povedl . Takže jsem v partě ohodnotil něco mezi , abych si nikoho nějak nenaštval , protože dobrá parta je základ všeho , jak říkal sládek v pivovaru Vanˇkovi . Ten kdo zná Audienci , ví o čem je řeč , a tudíž za mne slabší dvě ** . ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Zatímco v televizi promrhají svůj potenciál věci jako Metanol, Dukla 61 tak do kin jde taková neskutečná srajda s heslem " nevěrou vstříc světlým zítřkům" . Jsem ochotný koukat na kdejakou kokotinu, když se aspoň zasměju, nebo když se mrknu na nahatý holky, rozomilý zvířátka nebo sportovní výkon, ale tady se nic takového nedostavilo, působilo to jako tv díl nějakých slabých Bakalářů, takže jednu hvězdu dám za jeden jediný moment, kdy jsem se zasmál - když nastoupil Pavel Kříž!!! Jinak úděsná bída, kterou nezachránila ani sexy Natalia, kterou režisér trestuhodně nesvlékl ani sympaťák Saša. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych to rozhodně tak černě neviděl. Herecký výkony se mě dokonce líbily velmi. Lenka je taková nenápadná herečka, ale rád jí vídávám v našich filmech a tyhle role manželek zvládá jedna baseň. Jirku Lábusa můžu kdykoli a kdekoli. Natalia Germani krom toho, že je krásná je ještě talentovaná, doufám, že si nebude vybírat sračky a dostane svou příležitost, ve velké roli bych rád viděl i Saru Sandevu, taky mě nepřijde marná. Příbeh je takový jaký je, prostě rychlo spíchnutý jak to tak bývá což je škoda, ale pozornost si udržel až do konce, takže bych dal asi tři, leč bohužel je tu jedna věc, kterou v našich filmech nesnáším. Když my diváci sloužíme pouze jako argument, aby si filmaři udělali krásnou dovolenou v cizině, ta scéna tam se mohla odehát klidně v garáži a vyšlo by to na stejno. To je můj důvod proč dávám odpad, jinak bych dal tři. ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Mám jednoduchou otázku. Kam až může klesnout české filmařské dno? Jak někoho může bavit točit něco tak trapného, nesofistikovaného a doslova ubohého? Vždyť tohle se dalo pojmou úplně jinak, lidštěji a hlavně s větším důvtipem. Jen těžko chápat, proč si někdo myslí, že v roce 2018 bude hrozně cool, když postavám nasadíme velké kulaté brýle nebo přiděláme neupravené kotlety? Jednotlivé postavy ze sebe dělají takovou šaškárnu, že to není vtipné, ale smutné. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama