Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, kde pracují jejich manželé. A také společná vražda. Chvíli to vypadá, že holky začnou žít svůj sen o novém šťastném životě, ale do cesty se jim staví překážky. Ty předpokládané v podobě vyšetřování důsledného brněnského kriminalisty Olina Nekulu, ale i ty zcela neočekávané. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PROTOŽE jsem už viděl i druhý díl , který začíná tím , jak se probere Filip Blažků ve vodě a pak se snaží dojet stopem do Prahy a první cesta vede do baru , či co to bylo , musím říci , že vcelku jsem tento seriál čekal podle zdejších ohlasů ,, odbornííkůůů " , horší . A tož Olin rozjíždí akci zvano´- Sagi a kdyby mu ten šulin , něco jako nadřízený , neházel klády pod nohy , slavil by úspěch . Chápu , je to seriál , tak se to bude chvíli táhnout . TAKŽE po druhém díle musím dát , zatím takových ** a půl hvězdy . Jo a Jitka MÁ V ŽUPÁNKU PĚKNÝ PROFIL ZE VŠECH STRAN . Takových záběrů jen houštˇ , tedy více . JOOO , jen mi vadí častá hudební produkce v obou dílech , tedy písničky , kterých je až moooc ! Je to spíše ke škodě seriálu . ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno ale úplnně všechno špatně. Další seriálová katastrofa dnešní doby. Podstatně horší než seriály z doby před sametem. Ty byly sice ovlivněny dobou, ale na většinu z nich se dalo dívat. Na tohle se dívat opravdu nedá. Vydržel jsem to jen se sebezapřením, protože chci vědět, jaká je současná seriálová tvorba. Tohle je tak hororově špatný seriál, že by se měl vysílat po půlnoci na stanici Horor Film. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál dle finské licence o třech ženách, které nechají své manžele vyhodit do vzduchu začne přímočaře, doslovně jak pro ty nejhloupější diváky. Celý první díl nepřekročí hranice klasického seriálu našich komerčních televizí krom brilantního výkonu Čvančarové a stále zatraceně sexy Lucie Siposové ) takže nápad to má, ale provedení kulhá ( nejtrapnější je přehrávání narážek na Brno v podání Vondráčka ) Dvě hvězdy dávám jenom za to, že v prvním díle byly ukázky, co bude v druhém díle a to mne přesvědčilo, že na to mrknu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že Prima vstoupí do vod kvality, asi marně. Evidentní potenciál - předloha bývalého seriálu, talentované obsazení a schopný režisér. Ovšem dostavuje se scénář s nesympatickými a jednorozměrnými postavami, u nichž scenáristé vůbec nejsou schopni vysvětlit motivace a vykreslit povahy. Hloupé vtipy hodné Kameňáku. Tohle se žánrově hodilo do stylizace černé komedie, ne primáckého humoruu. Fakt škoda, pod taktovkou ČT z toho něco mohlo být. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, námět mi přišel fajn, obsazení +- taky, ikdyž je evidentní, že na množství produkovaných seriálů máme buď moc málo herců a nebo málo odvahy obsazovat neokoukané tváře. Ale zbytek je tragédie. Námět je evidentně na 8 dílů nedostatečný. A hlavní linka, která dodává humor je naprosto dokonale ultratrapná. Nevím, jestli to někde opsali nebo nedejbože vymysleli, ale držet humor na tom, že brňáci jsou idioti, co neznaj metro a na druhou stranu že pražáci jsou idioti, co neviděli nikdy brňáka, no to bylo peklo. Snad úplně první reakce sektretářky vyloudila jakýsi půlúsměv a to by tak jako stačilo, že se to potáhne zbytkem dílu, no tak to jsem fakt nečekal. Díl ještě zkusím, kam že se to bude posunovat, no bez ideálů. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama