Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (364)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Seriál Narcos patří mezi mé oblíbené seriály, proto bylo jen otázkou času, než si pustím u tuhle zkrácenou verzi Pablova příběhu, který se na něj tentokrát dívá z jiného úhlu pohledu a představuje nám i pár věcí, které seriál vynechal. Narkobaronův život nám tentokrát prezentuje jeho slavná milenka, kterou skvěle zahrála Penélope Cruz. Ani Pablo není špatně zahraný, ale na Mourovo podání se Bardem nechytá, byť je samotnému Pablovi podobnější. Jak už tu zmínilo několik lidí, vtěsnat Pablův život do jednoho filmu je opravdu složité a nižší hodnocení proto chápu. Jako doplněk k Narcosu však film funguje dobře, ale samostatně bych ho určitě nedoporučil, člověk se toho totiž zase tolik nedozví. 80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ideálna podívaná pre tých, ktorým sa nechce pozerať 2 série Narcosu. Tu to je komplet nafilmované za dve hodinky s excelentnými hercami, predpokladám že herecky azda najlepší manželský pár na svete. Wagner Moura bol skvelým Escobarom, ale Bardem mi príde ešte lepší. Viac sa na neho podobá, do úlohy sa totálne vžil a je menej "ľudský". V Narcose bol Escobar chvíľami aj sympaťák, v tomto filme je skutočnosť pravdivejšia. Každopádne na seriálový počin to nedorástlo, ale stále ide o kvalitný film. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Film, který vyniká spíše v individuálních scénách a konkrétních pasážích, než jako celková biografická rekonstrukce příběhu jednoho z nejnebezpečnějších zločinců všech dob. Bardem koncertuje, Cruz odvádí standart. Solidní přírůstek do žánru, ničím převratný, nijak extrémně chytrý, či inovativní, navíc v nejsilnějších násilných scénách odvrací oči pryč.To by se Scorsesemu nestalo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

říkal sem si,že mě jakožto fanouška série Narcos nemůže v dalším filmovém zpracování Escobarovské "legendy" nic překvapit a přesto se to stalo.Loving Pablo sice nedává úplně smysl v tom,že je vyprávěn Virginií,ale je v něm spousta momentů u kterých sama nebyla.Je sice možné,že jí byly následně zprostředkovány,ale nikde to zde není zmíněno.Film tak opakuje to co je již notorické známě a prvku pohledu jiné strany moc nevyužívá.Na druhou stranu jsou tu ale i pozitiva.Tím největším je vynikající Javier Bardem.Jakkoliv byl Wagner Moura v Narcos výborný,místy to byl až skoro sympaťák.Bardem není,ani minutu a velmi často z něj jde hrůza.Všechny a všechno tu tak s přehledem válcuje a válcoval by i kdyby tvůrci neodflákli vlastně všechny vedlejší postavy a to včetně samotné vypravěčky,ze které naštěstí Penelope ždíme maximum,,,,70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to není vůbec špatné a za určitých podmínek by se film dal označit i za výborný, ale to by člověk nesměl znát Narcos. Tvůrci si toho byli samozřejmě vědomi, takže se snažili na Escobarovo počínání nahlížet optikou novinářky Virginie Vallejo, ale to příliš nepomohlo. Její pohled se vlastně nijak neliší od toho seriálového, který nabídl Padilha, pokud tedy pominu osobní epizody. Ale o těch to není. Samozřejmě najde se tu pár originálních scének a třeba sekvence se psem utkví v paměti, ale většinou jsem měl pocit, že jsem to všechno už jednou viděl. Za mínus považuji i fakt, že se tu mluví anglicky a v případě Penélope Cruz se strašlivým přízvukem, který tahá za uši. Vše tak stojí především na Bardemovi a ten je naprosto fantastický. Veškeré obavy, jestli se alespoň vyrovná Mourovi, vzaly celkem rychle za své a dá se říct, že to celé v pohodě utáhl. Pokud bych neviděl Narcos, hodnotil bych výš. Takhle je to jen za 65%. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o druhý snímek, kde si herec Juan Sebastián Calero zahraje po boku Pabla Escobara. Poprvé to bylo v seriálu Narcos (od r. 2015), kde ztvárnil sicaria Naveganteho. (Punisher)
  • Ponuku zahrať si Pabla Escobara nedostal v tomto prípade Javier Bardem prvýkrát. Po prečítaní scenárov ponuky vždy odmietol, lebo chcel Escobara stvárniť nie iba ako ikonu a zločinca, ale ako skutočného človeka. To mu vraj ponúkol až tento film. (leila22)

Reklama

Reklama