Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

TV spot 3

Recenze (208)

M_Bery odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka mezi sračkami. Policie v ČR s tímhle ani nespolupracovala, a ani to nepodporovala, a ještě ke všemu tenhle seriál ani neodpovídá tomu, jak policie doopravdy zasahuje. Myslím si, že víc než TV pořad to je jedna velká lež a výsměch. Nejvíce mě však zarazilo, jak titulek hlásá: Skutečné příběhy, a policie v nasazení. A ani jedno z toho není pravda! Ještě ke všemu herci podávali ten nejstupidnější výkon co jsem kdy viděl. A to je jen střípek z toho co mi na tomhle odpadu vadí, a to že to nazývám odpad! je jen ta největší pochvala a polcta pro tenhle výplach... ()

Catr854 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že tento cyklus nebyl zpočátku myšlem jako komedie, ale tvůrci se překonali a komedie z toho opravdu vyšla a člověk se zdejším hereckým výkonům může od srdce zasmát. Jsou zde také úžasná “věrohodnost” a skvělé napínavé pasáže. Tento film je skvělé okénko do policejního života. Kam se hrabou Četnické humoresky! ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Nebezpečných vztahů, atd. Snaží se to tvářit autenticky, někteří na to skutečně skočí a žijí v domnění, že sledují realitu, ale ta je zcela jiná. Zjevné špatné herecké výkony, možná jen lehce zajímavé příběhy, jinak pořád ta samá, nahraná břečka, která klame lidi. Tedy, kromě nás, kteří víme, jak se to celé má. Já osobně tohle nemám rád. Raději se přikloním Prostřenu, či Výměně na konkurenčním kanálu. Tam jde aspoň o nefalšovanou realitu. (Pokud nenastrčí herce, o čemž samozřejmě vím.) Případně a krajně Soudní síni a jí podobným pořadům, kde je to zahrané dobře. ()

Josef.Svejk 

všechny recenze uživatele

Takova oddechovka. Me se na tom nezdalo spousta veci a pripadalo mi to jako sehrane podle scenare, a dneska jsem cetl na webu Policejniho presidia, ze skutecne je to hrane. Napriklad ukradene auto se nahodou po 5 minutach jezdeni kolem bloku, manzelka sebevraha nahodou prijde hned jak manzela najdou na kolejich atd. Vsechny posadky navic jezdi tou samou policejni Octavii 6AJ-6123 :) ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Perfektní ukázka hloupých, tupých a špatných lidí. Moc se mi to líbí, hlavně když vidím, jak stupidní dokáží být lidé. Jestli je to opravdové či ne, nezáleží na tom. Je to založené podle skutečných událostí. Navíc pokud jsem jednou viděla, agresoři nebyli herci. Ano, proč by kameramani nasazovali své životy, ale stejně si pořád myslím, že to je opravdové. Velmi zábavné, když vidím různé potyčky stupidů, kteří osahávají ženy na ulici a mezi policisty. A jestli si myslíte, že jsem divná, že jim dávám pět hvězdiček, tak to se pletete. Ti, kdo jsou zde divný jsou např.: ti, kteří hodnotí pořad Tlouštíci čtyřmi hvězdičkami. Ale jak říká můj kamarád, každý má svůj názor. Pořad vtipný a zábavný. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Hudba z úvodní znělky pochází od vydavetele Non-stop producer series a nese název „High Strung“ – zazněla i v několika seriálech společnosti Telemundo: Prisionera (od r. 2004), Amores de Mercado (od r. 2006), El Rostro de Analía (od r. 2008) a dalších. (fiLLthe3DD)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno