Reklama

Reklama

Špión, který mi dal kopačky

  • USA The Spy Who Dumped Me (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Akční/komedie s Milou Kunis... to děvče musí být masochistka (nebo knihovnice). Každopádně nebylo to tak zlé. Tvůrci si očividně dělali legraci sami ze sebe, z těch okolo a i všech ostatních, zkrátka dostanete oddechovku plnou dobře natočených akčních scén (což příjemně potěší) plus pár už trapnějších chvilek s Kate McKinnon jako DPH. Kdo ji tu ale kritizujete, tak si prosím uvědomte, že to měla ve scénáři, takže jí nic jiného nezbylo. Na rozdíl od McKinnon si ale velkou pochvalu zaslouží ona mladinká assasínka (a taky to měla ve scénáři, to máte holt těžké). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zábavná akčně komediální oddechovka, bavil jsem se dobře i přes poměrně dlouhou stopáž. Ačkoli mám moc rád Milu Kunis a je to pořádně sexy herečka, tak je třeba uznat, že tento film si pro sebe ukradla Kate McKinnon. Září od začátku do konce. Líbilo se mi klasické pendlování po evropských metropolích, mezi nimiž nechyběla Praha. A dost jsem se pobavil nad vlaky směřujícími z Vídně do Prahy a nad českými SPZ. Je to na tři a půl hvězdičky, mám dobrou náladu, zvedám směrem nahoru. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tím, jestli si z toxického novodobého feminismu "třetí vlny" dělá film prdel nebo nám ho jen hodně lacině předhazuje. Každopádně mi přišel velmi vtipný bez nějakého většího nadhledu. Jen nečekejte parodii či variaci na bondovky v sukních, protože dostanete jen absurdní mišmaš. Já jsem nečekal nic a nakonec se dost slušně pobavil. Jen moc zářivou budoucnost filmu neprorokuji. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce docela příjemný film. Humorná vložka taky občas ujde, občas trošku mimo. Kupa známých herců ze seriálů - Kunis (Family Guy/ That '70s Show), Heughan (Outlander), Theroux (The Leftovers), Anderson (The X Files) a McKinnon (SNL). Pro našince tu máme Prahu, českou písničku a herečky snažející se přečíst názvy českých měst, kde zastavuje vlak. Děj předvídatelný, ale relativně slušně utíká a člověk se vesměs baví. Nadedja byla docela zajímavá postava. 65% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Spy Who Dumped Me" v zásade neprináša absolútne nič nové. Tento film sme už videli a myslím si, že do podobnej akcie sa dostala naposledy aj Mellisa McCarthy vo filme "Spy". Takže ak sa príbehom nikam moc nedostaneme, je to potrebné postaviť na iných veciach. V prvom rade humor. Nakoľko ide o komédiu. No... tam to podľa mňa moc nevyšlo. Sem-tam som sa zasmial, ale film by si zaslúžil vtipných momentiek oveľa viac. Potom je tu vzťah medzi Audrey a Morgan. Ten je podľa mňa celkom dobrý a obe baby si to užívajú. Aspoň ja mám ten pocit. Kate McKinnon sa miestami snaží trošku moc, no celkom sa jej darí presadiť. Scénka na hrazde je podľa mňa super. A potom si povedzme pár vecí. Nemáme tu žiadne nejaké super hračky. Škoda. Niektoré postavy sú veľmi priehľadné. Najmä naša dvojica MI6 agentov. Myslím si, že nebudete mať problém odhadnúť ich role a trafiť sa. Je to veľmi jednoznačné. Záver to všetko ešte viac podtrháva a nerobí veľmi originálne. Tento zvrat sme už videli a je starý. Aspoň podľa mňa. Ale čo vo filme funguje fantasticky je akcia a naháňačky. Tie sú skutočne veľmi dobré a zaujímavo spracované. Plus aj fakt, že sa do filmu zapojí Edward Snowden ma pobavilo. Film podľa mňa funguje. Možno je trošku neoriginálny a zabudnuteľný, ale akcia, ruská zabijacká gymnastka a akrobatické scénky na hrazde a naháňačka vo Viedni sú podľa mňa hodné času to vidieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si to. Alebo aj nie. Hodnotenie: B- ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama