Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu mohlo líbit převážně adolescentům, kteří mají velice prostý smysl pro humor, dle místního hodnocení jich je asi dost. Takhle trapné dialogy jsem opravdu dlouho neslyšela, nejsem si ani jistá, zda to mělo něco společného s hororem. Vlastně jo, ti pavouci byli opravdu příšerní, 38%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film, myslím, skvěle vystihuje slovo kravina. Proč nacpal distributor do kolonky žánr označení horor, to mi hlava vůbec nebere. Že by kvůli té strašlivé knize? Nebo kvůli úsměvu Samary Weaving, který by nahnal hrůzu i dobře rostlému žralokovi? Jako taková nablblá srandička, se mi to ale na pošmourné odpoledne docela hodilo, stopáž nebyla nikterak přebujelá, a ti, na jejichž životech nejvíc záleží, dostali role, za něž budou možná padat i nějaké žaloby, protože stereotypy. 3*- ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Po slušnom Better watch out, prichádza v rýchlom slede ďalšia tématicky podobná, hororová komédia, Babysitter a opäť sa jedná o vydarenú žánrovú zábavu. Scenár je už tentoraz síce podstatne predvídateľnejší, ale v tomto type filmu s tým nemám väčší problém. Opäť sú veľkým plusom postavy, hlavný hrdina a aj jeho opatrovateľka mi prišli mimoriadne sympatickí, pričom som rád, že ona tu nie je len za nejakú štandardnú vraždiacu modelku, ale jej pozadie je zaujímavejšie a tak sa mi páčila aj celá úvodná fáza, ktorá sa venuje vlastne len ich vzťahu. A od prvej vraždy sa to už očakávane rozbehne a síce to mohlo byť predsa len trochu dejovo nápaditejšie, ale celkom som si to užil. O atmosfére alebo napätí tu tiež nemôže byť ani reči, ale na rozdiel práve od spomínaného Better watch out sa tu aspoň tvorcovia nebáli krvi a tak sa tu nájde viacero výborných brutálnych momentov, aj keď už trochu v splatterovom štýle. Ale aj tak sú všetky zaujímavé a dostatočne drsné. A najviac vynikne likvidácia policajtov. Ani záporáci nie sú najhorší, každý z nich v niečom vyniká, ale zábavný černoch mohol dostať trochu viac priestoru. Pretože vlastne len on sa staral aj o nejaký humor. A technicky tu nemám žiadnych výhrad, McG nie je zlý režisér, len možno dostal viaceré až moc ambiciózne projekty, na ktoré nestačil, ale takéto menšie filmy mu sedia a mohol by pri nich zostať. Takže celkovo som dostal presne to, čo som očakával a od tohto typu filmu aj chcel, svižnú zábavu so sympatickými postavami a dostatkom krvi. 72% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Chůva na zabití v sobě snoubí prvky hororu a černé komedie a nebere-li divák MCG-ův film tak moc vážně, může si ho i celkem užít. Film má ideálně krátkou stopáž, nemálo wtf-momentů a v nejedné scéně připomíná Sám doma (s R-kovým ratingem). Některé momenty, ať už krvavé či humorné, byly povedené, některé zase méně (což bylo názorné např. u odkazování na filmy), nicméně vcelku se jednalo o sympaticky ulítlou blbinku na právě jedno zhlédnutí. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že komediální horor musí najít dobrou vyváženost mezi strašidelným a vtipným. Dobře se to podařilo třeba Better Watch Out, ale tady jde o laciné gore, které by natočil vážně kde kdo. Kdyby to mělo aspoň nějaký zvrat, budu o dost spokojenější, ale je to jen zabíjení mladých hot lidí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Když Cole (Judah Lewis) vejde do ložnice, jeho otec se dívá na seriál Šílenci z Manhattanu (od r. 2007) s tím, že se na něj spolu podívají, až bude velký. Přesto si Cole seriál sám po chvilce také pustí. (Zix.)
  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama