Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mnozí tenhle film srovnávají s kouskem Better Watch Out. U mě na plné čáře vyhrává The Babysitter. Tahle jízda pro mě byla mnohem krvavější a hlavně zábavnější. Film obsahuje všechno to co v Better Watch Out chybělo ( nebo bylo v hodně malý míře ) a to je krev, akce a hlavně vtip. Stejně jako BWO i tady platí rada : Čím míň o filmu víte, tím víc si ho užijete. Tenhle kousek mě prostě bavil a za sebe ho můžu jen doporučit. K dokonalosti tomu sice pár věcí chybí, ale i tak se jedná o nadstandartní 4 hvězdičkovou podívanou. A nenechte se zmást. Není to horor, ale spíš komedie s prvky hororu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film, myslím, skvěle vystihuje slovo kravina. Proč nacpal distributor do kolonky žánr označení horor, to mi hlava vůbec nebere. Že by kvůli té strašlivé knize? Nebo kvůli úsměvu Samary Weaving, který by nahnal hrůzu i dobře rostlému žralokovi? Jako taková nablblá srandička, se mi to ale na pošmourné odpoledne docela hodilo, stopáž nebyla nikterak přebujelá, a ti, na jejichž životech nejvíc záleží, dostali role, za něž budou možná padat i nějaké žaloby, protože stereotypy. 3*- ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, ktorá mi naozaj sadla. Dej jednoduchý, s dierami o veľkosti double análu, ktorý na Vás chrlí humor a krv. Nie sú tu zbytočné postavy. Každý kto sa ukáže a vydá hlásku, tak vydá aj dobrú hlášku. Väčšinou jasne béčkoví/céčkoví herci dokázali zo svojich 15 minút slávy vyťažiť maximum. Postavy typu černý a teplý John, alebo Allison s prostrelenou kozou rozhodne pobavili. K tomu si prirátajte ústredné duo Bee, Cole + bokovku Melanie a dostanete partičku, ktorá nemôže nudiť. The Babysitter pôsobí ako keby ste pozerali divoké sny Kevina, keď bol v noci sám doma. Nedajte sa odradiť nízkym hodnotením. Vtipného zabíjania nie je nikdy dosť. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbeh starý ako ľudstvo samo: on je mladý, šikanovaný nerd, ona je jeho cool, sexy opatrovateľka, ktorá vykonáva obety diablovi a potrebuje na to jeho nevinnú krv. Nízkorozpočtová pecka nadupaná skvelými nápadmi a s bohovským castingom. Strašná škoda, že to skončilo len na Netflixe. Chcelo to pár mega a minút navyše, rozvinúť mytológiu a charaktery postáv a bola by to ultimatívna šupa. Silných 80%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nachystejte pravačku a papírové kapesníky, Elrondova sexy neteř je babycutter! Nečekané využití střechy stromového domku či občasný dlouhý nos žánrovým stereotypům (nůž v myčce) sice potěší, ale McG v módu teen-horor (líbivý vizuál, pubertální fóry, dané role nerdů a krasavců) není schopen nabídnout přidanou hodnotu i těm, kterým se nevzdouvají slipy při holčičím francouzáku a nadšeně nesnapchatují kamarádům, že se zrovna dívají na cool biják, kde lidem stříká krev z hlavy. A takhle se, milé děti, mění pussy na pussy huntera.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama