Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil fakticky náhodou, překvapil mě trailer, který sliboval nestandardní záležitost, no a k tomu všemu film točil režisér, který má za sebou pár vydařených kousků (jeho verze Terminátora se nezalíbí všem, ale já ní nepohrdnu). Ale v celkovém součtu jsem malinko zklamán. Film je zaměřený na mladší generaci, což je poznat již po pár minutách, někdy mi ty hlášky přišly už moc přehnané, tvůrci prostě tlačili moc na pilu. Pár scén se vydařilo, vykouzlilo to úsměv na rtech, ale byly v oslabení oproti těm rádoby vtipným, ale spíše v mém ohledu trapných. Vše to vynahrazovalo tempo, které nezpomalovalo, drželo se ve vysokých otáčkách. Od prvního úmrtí to nabralo doopravdy slušně grády. Nejvíce se mi zamlouvala postava Amella, takový fanatik s divným smyslem pro humor filmu prospívá takovému typu filmu po všech stránkách. Brutalita se objevovala ve filmu jako na denním pořádku, některé smrti bych zařadil mezi absurdity nejvyššího stupně, ale ono ten film byl absurdní sám o sobě. Líbí se mi, jak film většina lidí přirovnává k Sám doma. Nutkno podotknout, že tohle je trochu drsnější a ujetější verze. Za mě dávám 67 % ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dodává to zhruba přesně to, co slibuje trailer, tedy sterilní, rádoby cool zábavu s pěknými lidmi před kamerou, odlehčeným scénářem a porcí gore úmrtí, nad nimiž dospívající chlapci možná pohoní. Skutečného hororu samozřejmě ani špetka, ale to od McG nikdo ani nečekal. Srovnání s nedávným Better Watch Out nedůstojné hororového fanouška. Slušné řemeslo tomu v mých očích zachraňuje aspoň ty dvě hvězdy. Zkrátka spotřební sezónní zboží. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá šílenost která kašle na jakoukoliv logiku, za to servíruje porci té nejupřímnější zábavy, akce a krve. Takhle nějak mělo vypadat Better Watch Out. McG je moderní videoklipař a podle mě natočil jednoznačně svůj nejlepší film. Úderná a jednoduchá zábava, u které jsem se s mladou hodinu a půl bavil a nahlas se smál. Splnilo účel dokonale. Víc takových filmů bych prosil.75%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Neteř Hugha Weavinga v plavkách, s kuchyňským nožem, nebo brokovnicí, vyberte si. Hororová variace na Sám doma opepřená trochou satanismu. Úvod se snovou chůvou, kterou by chtěl každý kluk (a nejenom kluk) naladí tu správnou vlnu a následně se přelije v krvavou likvidaci zlých noshledů krásné blondýnky. Často je to přepálené a McG jako by se vykašlal na konzistenci a dramaturgii, ale mě to bavilo až nečekaně hodně. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Mít takovou chůvu jako je Samara Weaving, tak bych (mi) stál v pozoru celou noc. Jako taková drsná variace na Sám doma tahle jednohubka na hoďku dvacet ustojí. Delší bych to asi mít nechtěl. McG se po vysokorozpočtových spektáklech (Terminator Salvation) dostal k nízkorozpočtové blbině, u které se rozhodl, že si její natáčení užije na sto deset procent. Hororu je v tom naprosto minimum, spíš taková vtipná parodie na všechny ty magory, co lezou v barácích a zabíjí postupně lidi. 75% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama