Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jako nechci nějak rýpat, ale když se téměř po celou stopáž smějete jak blázen debilnímu scénáři, hereckým výkonům na úrovni vyplivnuté žvýkačky a dialogům, u nichž by hluchoněmý kroutil pohoršeně hlavou, asi to žánr horor vážně nebude. The Babysitter má totiž už velmi podivný začátek, kde si nejste jisti, co to má proboha být. A v momentu kdy dojde k první "vraždě", už se nemůžete až do konce přestat smát. Přidat pár gagů a Adama Sandlera, byla by to povedená "guilty pleasure" komedie! PS: Monolog Belly Thorne o prostřeleném prsu je skutečně "priceless"! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další variace na Sám Doma jako nedávné Better Watch Out a povedlo se to taktéž na jedničku. Better Watch out se soustředilo spíše na příběh a zvraty, kdežto Babysitter se zaměřuje především na Gore a Humor a u mě boduje teda obojí, byť vidět všechno dohromady v jednom filmu by bylo ještě větší nářez. Film je hezky natočený, velmi sexy, slušně napínavý a především velmi krvavý, jednotlivá úmrtí jsou působivá a potěší oko nejednoho hororového fanouška. Letos určitě jedna z nejlepších hororových komedií. 75% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá šílenost která kašle na jakoukoliv logiku, za to servíruje porci té nejupřímnější zábavy, akce a krve. Takhle nějak mělo vypadat Better Watch Out. McG je moderní videoklipař a podle mě natočil jednoznačně svůj nejlepší film. Úderná a jednoduchá zábava, u které jsem se s mladou hodinu a půl bavil a nahlas se smál. Splnilo účel dokonale. Víc takových filmů bych prosil.75%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nachystejte pravačku a papírové kapesníky, Elrondova sexy neteř je babycutter! Nečekané využití střechy stromového domku či občasný dlouhý nos žánrovým stereotypům (nůž v myčce) sice potěší, ale McG v módu teen-horor (líbivý vizuál, pubertální fóry, dané role nerdů a krasavců) není schopen nabídnout přidanou hodnotu i těm, kterým se nevzdouvají slipy při holčičím francouzáku a nadšeně nesnapchatují kamarádům, že se zrovna dívají na cool biják, kde lidem stříká krev z hlavy. A takhle se, milé děti, mění pussy na pussy huntera.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať o jednu hviezdu viac ale nedá sa. Film aj napriek množstvu nápadov, vtipu a šťavnatých postáv funguje len do toho momentu, kým si uvedomíme, že logicky sa to skrátka nedá. Momentom ako sa tam kričí a strieľa a nikto zo susedov nevolá políciu ani nekuká z okna, pre mňa film stráca potrebný kauzálny prvok. Prostredie je tým pádom mŕtve aj keď sa nachádzame v obytnej štvrti malého predmestia. Všetko okolo je vlastne len pozliepaný kaleidoskop scénok a situácií, ktoré sami o sebe fungujú( finálny monológ, scéna pod domom alebo prvá polovica filmu). Ale akonáhle sa pozrieme na film z odstupu máme tu mytologický prvok, ktorý je absolútne nevysvetlený a vtipy, ktoré nás mätu v rámci vzťahu jednotlivých postáv, než aby nám dávali ich jasné stanovisko. Nepracuje to s očakávaniami. Skrátka to len dupe na plyn a scéna strieda scénu. Chuťovka, ktorú si možno ešte raz pozriem. Minimálne kvôli Weaving. Ale jej nevesta a únik z domu ( Ready or Not), mi prišiel ako rovnaký námet, uchopený trošku lepšie. Judah Lewis omnoho viac znesiteľný než v Summer of 84. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama