Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další variace na Sám Doma jako nedávné Better Watch Out a povedlo se to taktéž na jedničku. Better Watch out se soustředilo spíše na příběh a zvraty, kdežto Babysitter se zaměřuje především na Gore a Humor a u mě boduje teda obojí, byť vidět všechno dohromady v jednom filmu by bylo ještě větší nářez. Film je hezky natočený, velmi sexy, slušně napínavý a především velmi krvavý, jednotlivá úmrtí jsou působivá a potěší oko nejednoho hororového fanouška. Letos určitě jedna z nejlepších hororových komedií. 75% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem spokojený. Chůvička mi dala přesně to, co jsem nedostal od nedávného Better Watch out, který byl zase příběhově o něco vymazlenější. Každopádně se jedná o fajn krvavý, nahláškovaný kousek, kde nechybí krásné slečny a polonahý Robbie Amell. Jedná se rozhodně o Krvavější verzi Sám doma, kde si malý Cole podává výtržníky jak po másle. Já dostal přesně to, co jsem čekal. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Milej Buddho já se asi zamilovala. Bee v podání megašukézní Samary je žhavá tak až se bojím, že bych si o její číču opařila jazyk, každopádně za pokus by to stálo. Navíc má krásnou, milou a vtipnou povahu. Hned bych s ní vrážela nože do makovic odpornejch paniců, střílela brokovnicí hlavy debilním roztleskávačkám a pomocí satanský bible si plnila svá přání. Ééééé teda....zlá holka to je. Potřebovala by potrestat ! Třeba na holou....kurva chci taky pohlídat !! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že komediální horor musí najít dobrou vyváženost mezi strašidelným a vtipným. Dobře se to podařilo třeba Better Watch Out, ale tady jde o laciné gore, které by natočil vážně kde kdo. Kdyby to mělo aspoň nějaký zvrat, budu o dost spokojenější, ale je to jen zabíjení mladých hot lidí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem blbost. A dostal jsem blbost. Ale v dobrém slova smyslu. Žádný horor, ale nahláškovaný gore slasher. Je to vtipné, správně dementní, nepřekračuje to hranici vkusu co se brutality týče, ale i tak to má drive, o kterém by si mohly podobné žánrovky jenom nechat zdát a prostě to upřímně baví. Prostě takový Rkový Sám doma. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama