Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

bourec 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy o pomstách,takže v takovejch případech hodně odpouštim.Tomu šéfovi se říka El Gilotina,ale herec ,kterej ho hraje tomu vůbec nic nedává,je takovej chcíplej mamrd..Ani ostatní nemaj nijak výrazný role.vlastně ani akce neni nijak zvlášt´ skvělá,prostě jak tady ostatní píšou,je to jen rutina.Líbilo,ale s odřenejma ušima.60%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tahle peprmintka ležela doma, tak už přišel čas na to, jí odpečetit a načnout. Slušivý béčko se slušivou Jen, slušivou akcí i slušivou časovou stopou. Jak já ty rádoby akční hrdinky nesnáším, tak tady mě Garner mile překvapila a to hlavně z důvodu toho, že od ní bych to po jejích všelijakejch komediálních či maminovskejch rolích nečekal. Za to hlavně má od Figa body. Jinak samozřejmě žádný velký překvapení se nekoná. Čistej průměr, kterej se brzy vypaří z palice. 55% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nikdy, nikdy nenaštvite bankovú úradničku!!! O 5 rokov sa z nej totiž môže stať, vďaka anabáze v Hongkongu elitná bojovníčka, ktorá agentov Mossadu, BOPE, Spetnatz či Mariňákov pošle do večných lovíšť svojim kýchnutím a mexický kartel zničí ženským diskrétnym prdom. Jennifer Garner drží zbraň v ruke ako učnica na odbornej škole hrebeň pri svojej kaderníckej premiére, skorumpovaný policajt vadí všetkým ale hajzel čo nechá újsť niekoľkonásobnú vrahyňu je dokonalým obrazom policajta...Veľmi úbohý pokus napodobniť Ctihodného občana či Prianie smrti, kedže Bruce Syfilis či Charles Bronson vo svojich úlohách pôsobili aspoň dôveryhodne. A keďže liberálny fašizmus decimuje Hollywood naďalej, štvrť pre chudobných, súdny zriadenec, ktorý do ženy ktorá príde o rodinu napumpuje svoj paralyzér a korupcia, korupcia, korupcia vynesie na čsfd aj takejto sračke modré čísla. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Peppermint" možno nebude najlepším filmom roka a rozhodne to neponúka moc, no na druhú stranu nemôžem nepovedať, že by som si miestami film neužil. Ale čisto iba ako ľahký revenge film, ktorý sme videli miliónkrát. Čo je pozitívne na filme? V prvom rade Jennifer Garner tu prešla skutočnou premenou. A ukázala, že vie zo seba dať viac, než som jej kedy veril. A v tom ju musím oceniť. Pre mňa tu skutočne dobre zažiarila. Ku koncu má film jeden celkom dobrý zvrat, ktorý nebudem spoilovať. Povedzme, že sa o jednej postave niečo dozvieme. A bolo to pre mňa celkom prekvapivé. Myslel som, že sa toto dozvieme o niekom inom, no film si to dokázal celkom dobre ukryť. Čo sa týka akčných scénok, tak toho úprimne neponúkajú moc. Je to fungujúce, no najmä v úvodnej scénke, som absolútne nevedel odhadnúť čo sa vlastne deje. Čo sa týka story samotnej tak je to skutočne už staré. Videli sme to miliónkrát a všetky tieto filmy reálne končia úplne rovnako. A tak je to aj tu. Nejaké veľké prekvapenia od toho neočakávajte. Naznačuje sa na konci, že by mohol byť sequel. Uvidíme. Nie som voči tomu nápadu úplne negatívny. Možno by sa tam dalo ukázať niečo lepšie. Plus možno viac ukázať toho, čo Jennifer Garner môže ešte ponúknuť. Pár scénok je tu dobrých, no celkovo v dosť priemernom filme, ktorý človek po dopozeraní zabudne. Na jedno pozretie maximálne. Hodnotenie: C+ ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

V tomhle typu sraček s ženskýma akčníma hrdinkama nikdy nejde tak moc o to CO, ale JAK. Rozuměj, nemám problém s ženskou co přepere chlapa, to by mi přece dávno hrozně moc vadil třeba Terminátor 2, ale to jakým způsobem to servírují tady, je na blití. Mám rád filmy o pomstě a tady by člověk čekal něco ve stylu Death wish, nebo ještě lépe ženskou verzi Mé druhé já, které má naprosto UVĚŘITELNOU mstící se hrdinku. V tomhle hovnu vidíme ukázkový příklad Mary Sue. Chlapy tu zabíjí po desítkách (ten killcount je už parodie!) ve stylu Johna Wicka a aby to nebylo málo, nejde o nějakou postavu, která od začátku patří k nějaké bývalé speciální jednotce, ale o domácí puťku, která se stane Arnoldovým Komandem v podstatě lusknutím prstu (ten jakože několikaletý výcvik, který si jako diváci musíme domyslet, je jen fraška). A kdybych chtěl hooodně přivírat oči, bral bych, když 50ti kilová ženská ten celý kartel postřílí, v nejhorším případě rozřeže při bitce sečnou zbraní, na to přece nemá váha žádný vliv, ale ona se tam přetahuje se stokilovýma chlapama tělo na tělo, fakt šaškárna, navíc perfektně ovládá úplně všechno, už jen chybělo, aby nasedla do bojového vrtulníku nebo někam vjela s tankem. Shrnu to takhle: Když se budu chtít podívat na něco o mstící se ženě, mrknu na již zmíněný film Mé druhé já a když se budu chtít dívat na něco o SUPERHRDINECH, mrknu na Marvel/DC. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama