Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Figu 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tahle peprmintka ležela doma, tak už přišel čas na to, jí odpečetit a načnout. Slušivý béčko se slušivou Jen, slušivou akcí i slušivou časovou stopou. Jak já ty rádoby akční hrdinky nesnáším, tak tady mě Garner mile překvapila a to hlavně z důvodu toho, že od ní bych to po jejích všelijakejch komediálních či maminovskejch rolích nečekal. Za to hlavně má od Figa body. Jinak samozřejmě žádný velký překvapení se nekoná. Čistej průměr, kterej se brzy vypaří z palice. 55% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kde su tie casy, ked symposka Jenniferka hrala v Alias-ovy? Toto je slabucke B-cko, s neuveritelnym prerodom, ale tak trochu jej divak fandi a ona tak kosi vsetko, co jej stoji v ceste. Vypnut mozog a da sa na to pozriet. Stale velka kocka. :) Pre nas, co si ju pamatame z jej mladsich roli, prijemna nostalgia. Snad si ju uzijeme v kvalitnejsich kuskoch ako toto. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

I každý průměrný jouda ví, že není na světě nic horšího, než za a: špatně odmítnutá ženská a za b: ženská, které jste hrábli na rodinu, potažmo na dítě. To je jako sednout si holým zadkem do vosího hnízda a o tom je celý film. Nebo stručněji řečeno, jak Elektra ke svému povolání přišla. Akce dost a dost, děj slušně osýpal, jen to bylo takové nemastné, neslané. Nicméně koukalo se na to vcelku příjemně, takže za mne 65%. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Další z řady tupých filmečků s tupým názvem a vyčpělým tématem, kdy se nějaká prachobyčejná persóna z oběti vypracuje tak, že to nandá celýmu mafiánskýmu kartelu i se skorumpovanýma ouřadama. Ale z ničeho není dost dobře jasný, jak že se v tohoto assassína vypracovala, její detektivní pudy byly prostě asi dílem neomylného šestého smyslu. Spousta bývalých filmových hvězd se upisovalo/upisuje béčkovým počinům,  vítej Jennifer Garner mezi nimi, asi nebylo na zaplacení účtů. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Největším (vlastně asi jediným) tahákem na tuhle extrémně šablonovitou slabomyslnost je samozřejmě neslavně proslulá nestárnoucí neherečka Jennifer Garner, dříve dvojitá agentka z Alias pověstná svými holmesovsky rafinovanými převleky, nyní nelítostná mstitelka své povražděné rodiny, postrach drogových gangů, noční můra policejních vyšetřovatelů, ale i zastánkyně zanedbávaných dětí, ochránkyně zneužívaných žen a miláček obecného lidu alias 'Anděl ze Skid Row'. Jinak je zbytečný k filmu i o filmu cokoliv psát, všechno je jasný už z anotace. Pepperminta lze s čistým svědomím doporučit leda někomu s IQ <80 nebo tomu, komu se Jennifer líbí. Já osobně jí sleduju rád, s takovou zvláštní směsicí pobavení i zalíbení. Mám zatraceně silný tušení, že je to android, no a pro pěkný hubený androidky já mám velkou slabost. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama