Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Známý obchodník s drogami Diego Garcia (Juan Pablo Raba) pošle členy svého gangu, aby zabili muže, který ho chtěl okrást. Riley North (Jennifer Garner) při tomto incidentu ztratí manžela a dceru. U soudu se spravedlnosti nedočká a proto bere spravedlnost do svých rukou... První třetina je sice trochu pomalejěí, ale akce se potom slušně rozjede a divák nebude zklamán. Příběh má své chyby, ale v tomhle případě to tolik nevadí, protože se nejedná o oscarový materiál. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi tak trochu ľúto, keď sa polroka pred pepermintkou, zniesla vlna kritiky na jedinečného Bruce Willisa a jeho filmu DEATH WISH. Hovorilo sa o prachprostej, samoúčelnej, pre ten druh kritikov nevkusnej pomstychtivej vyvražďovačky. Ale ak príde na podobný námet dáma, všetko je v poriadku, a kritiky hovoria o emancipovanej dáme, ktorá vie zobrať osud do vlastných rúk. Toľko kritika. A vlastne je tam z môjho pohľadu kritiky viac, ale užil som si béčko, ktoré zrovnať s vyššie spomenutým snímkom nebude nevhodné. Práve naopak. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj akčné scény boli celkom slušne urobené. No ten obsah... tak ten som asi nepobral. Tak blbé až to irituje. Žienka domáca čo je už bližšie k štyridsiatke ako k tridsiatke sa po osobnej a nikým nepotrestanej tragédii zmení na zabijácku mašinu. Ale kde? Ako? To bola v nejakom kempe u bin Ládina? Zrazu tu je drsňák, že aj Colombiana sa môže ísť schovať, kam príde budí rešpekt a je poriadok... dokonca aj medzi bezdomovcami... Vravím, pritiahnuté za uši až strach... a hlavne nedomyslené. Slabší priemer. 55/100 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér 96 hodin oživil Jennifer Garner, aby jí dal kvér do ruky a poslal jí na cestu za pomstou za smrt rodiny. Ohrané téma nevadí, Jennifer Garner se celkem snaží, ačkoliv je těžké uvěřit jí akční hrdinku, ale film dost ztrácí na akci, které je velice málo (jinak je celkem kvalitní) a film se hodně zaobírá dramatickou částí, kdy Jennifer vzpomíná na rodinu a zbytečně tím brzdí rozjetý příběh, kterému nepomůže ani do prázdna vyznívající závěr, který místo epického akčního konce, nabídne nudnou bitku. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Smutně nezáživný a naprosto bez nějakého originálního nápadu. Podivně zkratkovitý a místy nelogický hon pomstychtivé maminy bohužel nemá ani zajímavou akční složku, Jennifer mám rád, ale tady nic extra nepředvádí. Tomu jako máme věřit, že nejenom že se z ní záhadně stal zabiják jako blázen, ale navíc lítala pět let nepolapitelně po světě a osvojila si očividně veškerý fígle jak se ukrývat před policií, sehnat si falešný doklady, zbraně všech druhů a prachy na to všechno. Tak to jo no. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama