Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

A já jsem v pohodě. Rychlý svižný a úderný. Jasně, aby jsme to Jenn celé věřili, to oko se přimhouřit musí. Je velká škoda, že se nevěnovalo 5 minut oněm proklamovaným pěti letům výcviku Riley. Mimochodem fajn jméno pro mstitelku. I to je úderné. Co se týče story nečekejte prakticky nic. Celé se to nalajnuje hned z kraje. I když jedno pidi překvapení se najde a já se přiznávám, vůbec jsem ho nečekal. Srovnání s 96kou není fér. Každý z těch filmů má úplně něco jiného. Nejdříve jsem chtěl dát 3, ale pak jsem si řekl: Vole bejt tam třeba Willis dáš klidně pět. A proto tu 4tou slabší dát prostě musím. Za fajn vybíjenou sviňáků 70 procent. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj akčné scény boli celkom slušne urobené. No ten obsah... tak ten som asi nepobral. Tak blbé až to irituje. Žienka domáca čo je už bližšie k štyridsiatke ako k tridsiatke sa po osobnej a nikým nepotrestanej tragédii zmení na zabijácku mašinu. Ale kde? Ako? To bola v nejakom kempe u bin Ládina? Zrazu tu je drsňák, že aj Colombiana sa môže ísť schovať, kam príde budí rešpekt a je poriadok... dokonca aj medzi bezdomovcami... Vravím, pritiahnuté za uši až strach... a hlavne nedomyslené. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Stokrát natočený téma pomsty. Kdyby byl v hlavní roli vycvičenej zabiják, dám klidně tři hvězdy. Ale že celej drogovej kartel vyvraždí a zničí jedna pipina, která do té doby podepisovala smlouvy v kanclu a kupovala zmrzlinu své dceři, to jsem fakt nečekal. Asi se naučila ovládat bojový umění, všechny automatický zbraně a výbušniny na internetu, protože ve filmu o tom není ani zmínka. Tvůrci se měli míň inspirovat Černou mambou z Killa Billa, působilo to místy jako parodie. A taky by neškodilo zjistit si, jak vypadá a funguje drogovej kartel, určitě to není spolek vemen, co se nechá omrdat od jedné padesátikilové ženské během jedné noci. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Pierre Morel natočil další akční snímek ale teď s hlavní herečkou v hlavní roli. A ono to překvapivě funguje, Ano je to otřepané klišé ale dobře se na to koukalo a akční scény jsou dobře natočeny. Jennifer Garner jsem to dost věřil a bavilo mě koukat se na to jak čistí mexický kartel. Film rychle utekl a měl hlavu i patu. Dobrota 60% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ostřílený akční režisér a mistr drsných příběhů Morel natočí školáckou arkádu, která uspěje možná za deštivého odpoledne na TV Nova. Garner měla být jakousi moderní alternativou Charlize Theron z Atomic Blonde, ale nesahá jí ani po kotníky. Ne snad že by nevypada dostatečně cool a sem tam někomu nenakopala prdel, ale tvůrci ji neumožní vyniknout tak, jako její sokyni. Škoda času i pro zaryté fanoušky akčních filmů. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno