Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Peppermint... alebo ako si Garnerka "vod plotny vodskočila". Pre fanúšikov Punishera (poprava rodiny v lunaparku), Ctihodného občana (poprava sudcu), Death Sentence, The Brave One... Na selfjustice od Morela sa pekne pozerá, ale ako je u neho už zvykom, film nemá jedinú sexi scénu, čo u vyšportovanej Garnerky trochu zamrzí, kompenzuje to eR-kový rating so scénami ala John Wick. Film robený na zákazku vášho rodinne založeného pudu. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemá smysl se na Peppermint dívat s očekáváním efektního akčního filmu - točil to sice Morel, ale tady se snaží spíš o jakési drama... ke kterému si jen vybral těžce béčkovou záplketku. Akce tu sice je, a ne úplně zřídka, ale omezuje se jen na opatrné přestřelky a headshoty bez velké choreografie. Ona Jennifer Garner je sice hezká, ale není akční herečka je to tu hodně patrné, kdykoli se začít hýbat trochu dynamicky v bitce na tělo, tak začne Morel zběsile stříhat aby všechno zakryl. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Revenge “seagalovka” v hábitu moderních trendů, se mstitelkou ženou. Mámou, která se za pět let v Asii vypracovala na neohroženou assassinku hrdlořezné drogové bandy. Úplně se nedozvíme, jak ji vlastně vypátrala, ani jak mohla mít tolik štěstí že jí to všechno tak hezky vyšlo. Zkrátka jako za starých devadesátkových časů, kdy stačil parametr “cool” a logika nebyla potřeba. Jediným logickým tahem je zde angažmá režiséra Pierre Morela, ale s takovým scénářem stejně marným. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To už vám došli teroristi, když řešíte potrhlou maminu z předměstí?" Když přijde samice o potomka, tak je zle. Rozzuří se, škrábe, kouše a nadává. Přesně taková je Riley. Akorát ona spíš porcuje gangstery na kostičky, vyrábí do nich nový díry a rozmetá výbuchy úplatný soudce. Sice jsem jí to moc nebaštil, ale přesto jsem se při její pomstě docela bavil. Zejména při návštěvě její VIP kamarádky ze SRPŠ. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)

Reklama

Reklama