Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmark Entertainment uvadza zensku variaciu Punishera. Hlavnej hrdinke, putke v domacnosti, zabiju rodinu a tak sa naserie a vystriela cely drogovy kartel. Zatialco pri sudnom procese s identifikovanymi pachatelmi hra vsetko proti nej a pachatelov samozrejme oslobodia, tak v akcnych scenach hra vsetko v jej prospech a bez najmensieho problemu kosi jedneho drsniaka za druhym. A aj ked ma byt znicena a na dne, tak pri tom nezabudne hlaskovat. Finalnym happyendom je to, ze za svoje ciny nebude pykat a cela stastna zdrhne prec. Do toho sa spusti pohodova hudba. Cele jej martyrium je zabudnute a divak ide domov s usmevom na tvari. Minimalne od vsetkych tych chujovin, ktore si pribeh pripravil urcite. Dokonca sa nezabudne ani na pomstu neprijemnej susedke. To som sa fakt rozosmial aj ked som tusil, ze to behom filmu pride. Scenaristi nesklamali. Vysledkom je tupy akcniak pre zeny, ktorym sa paci typ filmov Enough s Jennifer Lopez, v ktorych zenska zoberie spravodlivost do svojich ruk, nech uz je to akokolvek pritiahnute za vlasy. Sice tomu nerozumiem, ale holt my chlapi mame Komando, ktore je tiez absurdne a nechapu ho zeny. 3/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Začátek Morelovi tvůrčí kariéry byl vážně parádní a ty jeho přímočaré akční výplachy prostě měly šťávu, koule, a byly zábavné a svižné, prostě jim dodnes lze jen těžko co vyčíst, a tak jsem něco podobného očekával i od Peppermint. Jenže to tentokrát až tak neklaplo, a i když tedy vyloženě zklamaný nejsem, vzhledem ke všemu výše zmíněnému jsem očekával přeci jen víc, než tak rutinní záležitost, než jakou tato podívaná představuje. Megadrsná ústřední ženská hrdinka už dneska totiž nikoho na zadek neposadí, spíš naopak, těch hrdinek již začíná být snad až moc, a stejně tak je to i s poměrně nekompromisní akcí, kdy dnešní akční výplachy jsou běžně daleko brutálnější a krvavější než naprostá většina ryze hororové produkce a vlastně nic dalšího, výraznějšího, už Peppermint pak nenabízí, respektive spíš naopak. Absolutně předvídatelná zápletka, snad bez jediného momentu překvapení, až šíleně tuctové postavy, absence napětí, nepůsobivá atmosféra, nudná pointa, to vše zásadním způsobem prostě kazí dojem, a napravit ho vlastně nemá ani co. Akce je tedy sice dostatek a jak jsem zmiňoval, je i poměrně nekompromisní, což já rozhodně rád, ale prostě to už lze očekávat snad u každého dnešního akčňáku, emoce by se pak díky důvodu pomsty hlavní hrdinky daly považovat za funkční, ale není to nic, co by samotný film vyloženě zachraňovalo, no a ani herečtí představitelé jednotlivých postav nepředstavují zrovna výhru, prostě i oni se pohybují v takovém tom šedém, nevýrazném průměru. Abych ale jen nekritizoval a uvedl důvod z úvodu, kdy jsem tvrdil, že nejsem z tohoto filmu ale ani zas tak zklamaný, tak určitě lze tvrdit, že Peppermint má svižný spád, nenudí a má i pár akčních úseků, které se skutečně podařily. Tento snímek je tak zkrátka taková opravdu tuctová revenge jízda, která sice nepřináší naprosto nic nového, ale komu podobné, vážně nenáročné jednohubky nevadí, tak tímto filmem rozhodně neprohloupí. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Po slabším předchozím Morelovým filmu Gunman, který s akcí na můj vkus šetřil a snažil se tlačit do pozadí i politický příběh, se Peppermint ukázal v opačným světle. Už po pár desítkách minutách jsem si vesele pomlaskával, protože přesně takhle pana Morela mám nejraději. Příběh je sice klasicky béčkový a tisíckrát okopírovaný jinde, ale netáhne hlavní otěže, takže sem mu tolik pozornosti zase nevěnoval. Ty si vysloužila Jennifer Garner, protože ji to se zbraněmi nejen sluší, ale i to s nimi dost dobře umí. Už úvodní záběr na auto vám napoví, že ani o vtípky nebude příliš nouze :) Není to sice TOPovka, ale jako akční jednohubka večer do postele rozhodně neurazí. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ostřílený akční režisér a mistr drsných příběhů Morel natočí školáckou arkádu, která uspěje možná za deštivého odpoledne na TV Nova. Garner měla být jakousi moderní alternativou Charlize Theron z Atomic Blonde, ale nesahá jí ani po kotníky. Ne snad že by nevypada dostatečně cool a sem tam někomu nenakopala prdel, ale tvůrci ji neumožní vyniknout tak, jako její sokyni. Škoda času i pro zaryté fanoušky akčních filmů. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama