Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kdyby ještě pořád náhodou někomu nedošlo, jak to v podobných soutěžích chodí... 1) Budiž. Sedláčková a spol. dokáží udělat biják jako Amíci - o to šlo, ne? Ovšem klišé na klišé, strojené hloupé dialogy a poloamatérské herecké výkony moc radosti nedodají._____ 2) Před dvaceti lety by to byl trhák, před deseti dobré, ale dnes?_____ 3) Ve filmu vystupuje řada postaviček tohoto pozlátkového světa - 33letý Filip Jankovič (televizní choreograf, který je, jak to tak říci, převelice gay), 31letý Ben Cristovao (porotce) a další. Ivana Chýlková, Kryštov Hádek či Roman Luknár fungují jen jako stážisté._____ 4) Nechápu potřebu českého dabingu._____ 5) 28letý tanečník ze skupiny The Pastels a zřejmý neherec Trnavan Martin Rakický alias Tony Porucha (hlavní mužská taneční role - Buddy) je pěkný kluk._____ 6) Jednu hvězdičku za pár pěkných kluků a druhou jako pokání, protože taky občas čtu bulvár._____ 7) Výstižný koment: -bad-md-wolf-*, herr_carter (nehodnotil). ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Hned od počátku jsem si říkal, že to bude zase strašný prů..r. Nebyl. Nicméně například hned začátek mi přišel nesmyslný. Aby se partička dostala do opuštěné továrny a tam si tančili. U nás na Moravě jsou všechny hlídané, oplocené a hlavně pod kamerami. Ale třeba to v Praze mají jinak. I další část - zákulisí talentovaných soutěží. Panebože, větší klišé fakt nemohli vymyslet. Všechny ty zápletky jsou tak klasické až už jsou naprosto očekávané. Jako s tím bulvárem. Stejné klišé je pak setkání před věznicí. Matka vychází, nečeká dceru a ona zrovna přijde, k tomu hudba. Americký velkofilm hadra. Alespoň ty taneční čísla jsou vcelku oku lahodící. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Učebnicová ukázka tvůrčího amatérismu. Tento film se zpočátku snaží a prvních 15 minut se dá uvažovat v milosrdné toleranci i o čtyř hvězdičkovém CZ dance hip hop crew movie, pak to ale režisérka zmatlá do kýče a diletantství na nejnižší úrovni filmového řemesla. Inu Diskopříběhu 21. století se nedočkáme. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nechtěná karikatura mediální manipulace a prohnilýho zákulisí talentových show, jejíž neplánovanou vtipnost povyšuje místy dost křečovitý předabování. A taky taneční film, nebo tak něco. Rozpačitýho napětí jsem si v průběhu filmu užil dost, díky čemuž jsem dvakrát vyprskl smíchy v místech, kdy se paradoxně nic nedělo. Takže ano, zábava se koná vlastně obrovská a abych někomu nekřivdil, nasnímaný je všechno povětšinou moc hezky. Pozitivem je určitě taky Mária Havranová, na kterou se přinejmenším dobře kouká a Judit Bárdos, jejíš rostoucí údiv nad tím, v čem se to sakra pohybuje, by se dal ironicky vztáhnout na celej film. Cílovka (věk kolem 15 let) si klidně může přihodit pár hvězd. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Cílová skupina: 12 až 16 let Jsem několikanásobně mimo cílovku, takže mě berte s rezervou. Hvězda za pozadí s Tatrami, líbila se i svlečená Mária, i když nic neukázala. Dvě třetiny filmu viděny v češtině, než mě napadlo přepnout stopu na slovenštinu, v níž se evidentně natáčelo víc scén. Postsynchrony jsou tradičně tragicky mimo. Český hlas starého železničáře, dědy Huga, mluvil pan Zindulka? ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)
  • Natáčelo se na Slovensku ve městech Svit a Bratislava, a v Česku se natáčelo v Praze. (Varan)

Reklama

Reklama