Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

ER 

všechny recenze uživatele

Začínal jsem na 4 hvězdičkách, po hodině došlo ke snížení na 3 a posléze na 2. Scénáristé musel být při dopisování scénáře už pěkně zhulení, protože režijně jde o slušnou práci s povedenou akcí,hudebním podkresem a J.Foxxem (bohužel všichni ostatní působili jako jeho stafáž). No nic, "po podívání spalte". ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No konečně ! Povedeně obsazená pohodička, pokud nečekáte kdovíjakej akční trhák, tak budete příjemně překvapeni. Očem to: Hlavní hrdina je fakt děsnej tvrďák, rozbijou nám ho hned na začátku. Což mu moc neva, a naštěstí pro diváka dokáže vybruslit ze všech megatragedií co si přivodí. Jednoduchý, přímočarý bez zbytečných píčovin. Klíďo si to pustím znovu. A proč ne hned :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar se od inteligentních hackerů vrátil k hloupému akčnímu žánru a celkem mu sedí i tahle pozice. Celý film se odehrává v kasínu motající se kolem nasraného Jamieho Foxe, jeho uneseného syna,dvou policajtů, drogového dealera, bodyguardů,majitele kasína a 25 kilo kokainu. Má to vcelku svižné tempo, když dojde na souboj je velmi kvalitní( Ten v kuchyňi s bodyguardem je úžasný). Překvapivě se jedná i o Rko a dojde i na nějaký ten nečekaný zvrat. Takže fajná zábava za 70%. Za těch podhodnocených 51% rád udělím vyšší hodnocení. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jednohubka. Je to jeden z dalších příběhů o zkorumpovaných policajtech, ale dobře se na to dívá a vlastně po celou dobu filmu je tam dostatek akce. Není to sice nějak převratný film, ale myslím, že pokud ve čtvrtek večer nemáte co dělat a máte rádi akční filmy, tak tohle je ideální film pro vás. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama