Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Foxx s rozpáraným bruchom behá, pláva, prežije niekoľko súbojov 1v1, dáva jednotky na hlavu a to všetko kvôli drogám, ktoré nemá, aby usvedčil skorumpovaných fízlov, ktorí mu robia šéfov a popri tom, ako bokofku, ešte oslobodzuje svojho syna z Luxusného kasína. A Miška tam eln poplašene behá, dostáva naprdel od všetkých, tiež prežije priestrel brucha a život ozdaj funguje, Nebavilo ma od momentu, keď sa do toho zaplietol ten s tými účesom a po tej najväčšej logickej diere v histórií kinematografie. Inak ozaj, kde nakoniec skončili tie drogy? Slabé 2 z 5 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I LIKE MY FACE. IT'S WORK OF ART." ---------- Ešte so začiatkom druhej polovice som si tak sám pre seba hovoril, že Jamie Foxx a geniálne Las Vegas mi bude stačiť. Nestačí. Akčné scény sú až bolestivo slabé. Scenár má síce množstvo zvratov, ale je tak klišéovitý, že to snáď nie je ani možné. O nelogickostiach je zbytočné vôbec hovoriť. A vlastne, celá rodinka s matkou aj so synom versus profesionálna obávaná kriminálna organizácia, prečo nie.... Jedinú radosť mi dokázalo priniesť iba to červené "Ztko". Neviem ani, za čo sú vlastne tie dve hviezdy. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další nezajímavá akční jednohubka. Samotný Jamie tady moc nepřesvědčil a to spolu se stupidním příběhem moc k celkovému dojmu nepřidá. Každopádně ale zjistíte, že každý Američan má v přihrádce schovanou pistoli. Na zabité volného večera to ve výsledku stačí, ale jsou i lepší možnosti, po čem sáhnout, 2,5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ať už míříš na cokoli, buď rozhodnutej zabít." To bylo tak blbé, až jsem se u toho bavil. Já se sice umím zlobit, když uvidím něco pitomého, ale tohle mě svou blbostí a naivitou tak rozesmálo, že to snad bylo i fajn. A to píšu přesto, že bystrost není mé druhé jméno a přesto jsem padouchy, hrdiny i padouchy hrající si na hrdiny dokázal rozpoznat při prvním pohledu do kamery. To by se nemělo stávat. Takže pokud mám někoho vyzdvihnout, tak to byl ten třímetrový hlídač záchodků, který oba své štěky zaštěkal naprosto dokonale a odevzdaná recepční z lázní, která znuděně zvládla totéž. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama