Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom to nie je nič extra, takýchto filmov tu bolo a ešte bude, ale snáď jediný dôvod prečo ma to bavilo je Jamie Foxx, ktorému to sadlo a navyše som ho dlho v niečom akčnom nevidel. A keď už sme pri tej akčnej stránke, tak sa tu tiež celkom podarila. Lepší priemer zo zaručene dobrým Foxxom, na jedno pozretie akurát, nothing more. 60% - 3* ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hra o všechno je rovnako tupá ako John Wick. Tu mohol byť hlavnou hviezdou kľudne Steven Seagal. Navyše akčné scény strašne smrdia nacvičenosťou. Sme si nacvičili, že ťa fláknu do žeber, tak sa mi nezabudni bokom vytočiť na kameru. A teraz ťa budem škrtiť, ale neboj, je to len akože, takže tie ruky úplne nezovriem, fakt neboj. Najväčšou hviezdou filmu je bodná rana. Chvíľu strašne bolí a krváca, potom sa úplne vytratí, aby sa znova ozvala v najmenej vhodnú chvíľu, aby následne majiteľa nakopla k veľkému výkonu. Veľký kandidát na najblbší film roka a zvrhlá oslava všetkého špatného, čo nám v akčných filmoch priniesli roky 90-te. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Začínal jsem na 4 hvězdičkách, po hodině došlo ke snížení na 3 a posléze na 2. Scénáristé musel být při dopisování scénáře už pěkně zhulení, protože režijně jde o slušnou práci s povedenou akcí,hudebním podkresem a J.Foxxem (bohužel všichni ostatní působili jako jeho stafáž). No nic, "po podívání spalte". ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu našláplá. Všechny strany na jednom casinu, 25 kg kokainu pryč, unesené dítě, hodní poldové, zlí poldové, ochranka kasína, kupec, prodejce a jeden opravdu zajímavej záporák. Bohužel druhá půlka to sráží na kolena hlavně tím, že Foxx neměl být u unosu dítěte bodnut (je to vidět i v ukázkách, proto jsem neupozornil na bojler). Chtěl bych ho spíš vidět v plné formě.. Poslední dobou mě začínají vadit wtf momenty a bud se na to uplně vysrali, nebo si o nás divácích myslí, že jsme úplně blbí. Tak oni mají chycenýho kluka, rozdrtí mu ruku a odejdou a nechají otevřené dveře a mobil, aby mohl utéct ?? To se to nedalo vymyslet nějak líp ? Ta doktorka v garáži to byl taky spíše nepovedený vtip. Jinak film má pár opravdu zajímavých fajtů a postředí Vegas se prostě nikdy neomrzí. Taková trochu horší Skrytá identita.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Remakuje sa a remakuje. Jedno z najväčších ( nielen ) hollywoodskych (ne)šťastí je recyklácia. Ono má to pomáhať prírode, čiže hádžte odpadky do správnych košov, aby sa následne mohli spracovať do svojej pôvodnej podoby, pričom nemusíme znečisťovať. Tento model, ale nefunguje v kinematografii. Teda väčšinou. Amerikánci proste natočili ďalšiu zbytočnosť, ktorá mohla ostať v krajine svojho pôvodu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama