Reklama

Reklama

Hřbitov domácích zvířátek

  • Česko Hřbitov domácích zvířat (více)
Trailer

Obsahy(1)

Se snem o lepším životě se mladý lékař Louis Creed se svou rodinou – manželkou Rachel, dcerou Ellie a tříletým synkem Gagem – přestěhují do nového domova ve venkovské městečku Ludlow ve státě Maine, znepokojivě blízko rušné dálnice. Když Rachel přijde při nehodě o milovaného kocoura, zoufalý Louis neochotně poslechne radu svého přátelského souseda, aby kocoura pohřbil na starém mikmackém hřbitově – tajemném pohřebišti s oživující mocí. Navzdory hrozným výsledkům a neustálým varováním od nedávno zesnulých se Louis zasažený tragédií musí na indiánský hřbitov vrátit a doufá, že tentokrát to bude jiné. Ale mohou se mrtví opravdu vrátit z hrobu? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

akisha 

všechny recenze uživatele

Knížka boží. Pomalá, tíživá, velmi, velmi depresivní (i na Kinga). Zatím jsem moc adaptací jeho hororů neviděla, ale zdá se, že až na výjimky se opakují stejné nešvary - ne zrovna přesvědčiví spíš televizní herci a nepříliš přesvědčivé triky. Řbitov zviřátek patří určitě k tomu lepšímu. Když už nic, tak se celkem věrně drží knihy (bodejď by ne, když si King psal scénář), triky jsou hodné dobré i na tu dobu (Zelda je vážně děsivá), má to atmosféru a uspokojivý konec. S čím se asi bohužel nedá nic dělat, je zkratkovitost. SPOILER. Podstatnou část v knížce zabere žal nad ztrátou dítěte, která je motivem k zoufalému činu otce, ve filmu se otec sbalí a jde hned na věc jako by se nemetlo. KONEC SPOILERU. Jinak to ale bylo lepší, než se čekalo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že číst knihu mě bavilo o hodně víc, než se dívat na tehle film. Jaksi mi vyprchalo to Kingovské kouzlo. První polovina filmu pěkně slabá, jediné co mě zaujalo byl ten mrtvý týpek a staříkův příběh z mládí. Teprve po oživení kočky se začíná něco dít. Naštěstí můj pokažený dojem zachránil docela svižný konec. Těšil jsem se jako vosa na bombon až se konečně objeví malý Gage se svým ďábelským dětským smíchem a započne jeho hra. Nic méně když to vezmu z jiné stránky pohledu, tak u podobně rušné silnice bych opravdu žít nechtěl. Slabší 4* ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem dočetl Řbitov zviřatek od nejlepšího spisovatele , který byl , je a bude ( aspoň teda pro mně ).Na film jsem se netěšil , protože víme jak to většinou dopadá , když se natačí film podle knihy ale chtěl jsem tento film každopádně vidět.Kniha má neuvěřitelně skvělou atmosféru , jenže film taky a poslední 30 minut pro mně bylo docela i strašidelných.Největší chyba , která se dá filmu vytknout , je výběr herců.Jejich výkony jsou opravdu ubohé a hlavně Dale Midkiff ( Louis Creed ) , který má furt stejný výraz ve tváři a sem tam se pousměje, prostě hrůza.Alespoň , že ty dvě děti ( hlavně ta holčička) hrajou slušně.Ale i tak si myslím , že ty 4* jsou zasloužené. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Co mě na tom nejvíc vystrašilo? Přešlapování rodičů okolo horké kaše při zásadních otázkách dcerky ohledně smrti. // „Ano, kocourek ti chcípne, ale to neřeš, vždyť to bude za tááák dlouho...“ Děti nejsou blbé. Například i vědí, jak moc se těšily na pouť. Nejprve tak strašně vzdálené, čas skoro neubíhá. „Já se té pouti snad nedočkám...“ LUP! A najednou už je po pouti. Každý den, i ten sebevzdálenější, totiž jednou přijde. Tak mi, mami a tati, sakra neříkejte, ať to neřeším. Jak si mám v hlavičce zpracovat ten šílený strach ze smrti, která jednou čeká i mě? Jasně, o nic nejde, protože to přece bude až za tááák dlouho... Já snad toho kocourka popadnu za zadní a omlátím vám ho o hlavu! // A dál? Film má i přes svůj věk stále solidně strašidelnou atmosféru. Ale ten úvod... Společné sprintování rodičů od jednoho dítěte v ohrožení k druhému a zase zpátky, to bylo... Úplně jsem to viděl. Na holčičku něco z křoví udělá „Ňaf!“, rodiče zanechají bratříčka na autostrádě a posprintují zase OBA DVA k ní. Bych je chtěl vidět, jak by logisticky zvládali péči o čtyři děti. To by se naběhali :-). Pozdější slabomyslnost a chyby rodičů už nevadily. Po tragédii se ztátou syna přímo před očima už na nelogické chování měli nárok. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Cintorín domácich zvierat je príjemný atmosferický hororový snímok. Navyše čo je v tomto žánri pomerne zriedkavé, dokáže diváka opantať aj svojou emotívnou stránkou, nuž čo, je tu cítiť ženskú ruku. Záver so sebou priniesol aj dusnotu, napätie a slušne zvládnuté hororové prvky. So záhrobím sa nevypláca zahrávať a ísť proti prírode už vonkoncom nie. Veľká spokojnosť. 80/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kde Ellie (Blaze Berdahl) spadne z houpačky, si můžeme všimnout, že Louis (Dale Midkiff) během kotrolovaní Ellie má na sobě bílé tričko. V další scéně má najednou na sobě pruhované tričko a brýle. V následující scéně potom na sobě má znovu bílé tričko a brýle na sobě nemá. (Raichu.Cz)
  • Stephen King si zde zahrál cameo kněze na pohřbu. (-Bomba-)
  • Debut pre Mika Hughea, ktorý mal pri natáčaní 3 roky. (rador)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Von Trier vyvolává Ďábla

Von Trier vyvolává Ďábla

19.04.2008

Lars von Trier a horor? Kdo viděl jeho seriál Království, ten ví, že na tom vztahu není nic nového ani neobvyklého. Tentokrát do toho ale dánský svéráz praští v celovečerní formě. Už letos v létě se… (více)

Reklama

Reklama