Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Od "trojky" už všichni předem očekávají, že bude nejslabší, ale řekl bych že tady je co do kvality mezi "jedničkou" a "dvojkou". Možná je to ale díky atraktivnosti zábavního parku, kde se celý příběh odehrává. Závěrečná scéna se "superzbraní" v nočním parku je prostě výborná. Vůbec bych řekl že je tu zase víc humoru než třeba ve "dvojce". ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Axeli, máš snad pauzu na kafe? Dostaň toho hajzla, k sakru! Policajt v Beverly Hills potřetí. A znovu parádně. Po Martinu Brestovi a Tony Scottovi se tentokrát režie ujal další renomovaný tvůrce, stvořitel ztřeštěných komedií, jako Záměna či Cesta do Ameriky anebo hororu Americký vlkodlak v Londýně - John Landis. Jeho rukopis je znát, do filmu se vrátil humor (super je např. Serge a jeho Anihilator 2000), vyšetřování je zábavné, Murphy skvělý a Timothy Carhart je správně slizký záporák. Plus cameo George Lucase při fantasticky natočené akční scéně na kolotoči ve Wonderworldu. Můj druhý nejoblíbenější díl. ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Misty by to mozna slo i na 2 hvezdy, protoze tak razantni zmena prostredi podle me nutna nebyla a i kdyz to neni vylozene chybou rezie nebo scenare, lunapark (alespon na me) proste z podstaty veci pusobi kycovite. Clovek ma z toho vzdy ten pocit "uz jsme jako tvurci nedokazali nic vymyslet, tak to vrznem do Disneylandu, protoze to musi divaci prece bastit". No opak je pravdou a je to vpodstate stejne jako v "Krokodyl Dundee v Los Angeles" (2001). Nastesti jsem se ale na par mistech docela zasmal, takze nekolik fajn momentu, kde je poznat, ze je to brano s nadhledem, tu stale je. A i kdyz uz tu neni Taggart, Rosewood je porad stejny pako a to je dulezity :) Jen je skoda, ze to neni zmineny Disneyland ale jakasi coververze :) Netusim, jestli nazev, postavicky i atrakce existuji, nebo byly vymysleny jen pro tento film (coz je pravdepodobnejsi), ale mne osobne slon Okie Dokie nebo strycek Dave fakt nic nerikaji :) Ale asi nechteli divaka rozptylovat licencovanymi nazvy atrakci, ktere by odkazovaly na jine filmy apod. Na druhou stranu se tu mihne "licencovany" George Lucas :), coz jsem moc nepochopil (jestli delal producenta nebo co, netusim), a take se vraci "teplej" Serge z prvniho dilu :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film, ze kterého trčí na všechny strany snaha ještě jednou vyždímat z tématu ukecaného poldy nějaký ten milion. Bohužel už není z čeho ždímat, kouzlo zmizelo, Axel není ani příliš ukecaný, ani příliš svižný a přestože se tu jedna, dvě velmi slušné scény najdou, ve výsledku působí spíš takovým bezradným, prázdným dojmem. Murphy i film. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V Detroitu, domovském místě detektiva Axela Foleyho (Eddie Murphy), je při napohled rutinním zásahu na lupiče aut, zabit Foleyho šéf, a všechny nitky ukazují do Beverly Hills. Axel neváhá, a rovnou tam vyráží. Za pomoci svého dávného přítele detektiva Rosewooda zjistí, že veškeré zlo vychází z největšího zábavního parku - Wonder World, který zločinci využívají jako záminku pro tisk falešných bankovek. A opět je Axel jediným, kdo zná pravdu, a protože mu nikdy nevěří, tak musí sám celý případ rozplést ... Na filmu je už znát zřetelný odklon Eddieho Murphyho od seriózních rolí ke komediím, ale tady ještě nejde o trapnou a infantilní zábavu. Naopak nutno říct, že jsem se docela dobře bavil - a asi z celé série nejvíc. Sice se režisér neubránil známým filmovým klišé (pět zločinců se samopaly proti jednomu hodnému s pistolkou, kdo koho sejme?), ale co už - to k tomuto typu filmu patří ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama