Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I přes scénář koketující s imbecilitou nejsou patálie v zábavním parku strýčka Davea až zase takovou katastrofou. Chytejte se stébel ve vedlejších rolích (McHattie, Elizondo), kaskadérsky povedené scény na kolotoči, camea taťky Hvězdných válek, či lehce parodického nádechu a relativně ve zdraví dospějete k závěrečnému kolektivnímu postřelení. Rypák Axela Foleyho by však už neměl překročit hranice státu Michigan.. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Od "trojky" už všichni předem očekávají, že bude nejslabší, ale řekl bych že tady je co do kvality mezi "jedničkou" a "dvojkou". Možná je to ale díky atraktivnosti zábavního parku, kde se celý příběh odehrává. Závěrečná scéna se "superzbraní" v nočním parku je prostě výborná. Vůbec bych řekl že je tu zase víc humoru než třeba ve "dvojce". ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého i zlého... Bohužel v tomto případě šálek trpělivosti a slitování nad černochem s neskutečně bílými zuby přetekl a tak se může smát na kazetě v regálu videopůjčovny. Naprostá a totální vymáčknutí všeho potenciálu, který nabízel policajt z BH a konec Axela Foleyho v Hollywoodu. Amen ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Všechny jednotky v blízkosti Wonderworldu, vyrazte okamžitě k záchranné akci. - AXEL!" Axel Foley (Eddie Murphy) potřetí! Je pravda, že navázat na úspěchy předchozích dílu není lehký oříšek. Ale i do třetice je Policajt v Beverly Hills sranda. Uznávám, že improvizací a hlášek je tu poskrovnu. A těžko si lze představit Foleyho bez nějaké té scény, kde se umí ze všeho hravě vykecat. Nicméně i trojka má něco do sebe. Má spád a o akční scény není nouze. PS: Taggart tam vážně chybí! (75 %) ()

Wardan 

všechny recenze uživatele

Trochu fail.... trochu dost fail. Jakoby Axelovi došli v hubě náboje a tak nemá jedinou pořádnou vykecávačku, což je dost problém v zhledem k tomu, že u předchozích dílů to byl hlavní tahák. Přesto mě to docela baví. Možná proto, že prostředí zábavího parku je poměrně neotřelé a příjemné a film i docela slušně odsýpá. Přesto obrovský propad oproti předchozím dílům. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (16)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)
  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama