Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Jedná sa v podstate o zbierku najväčších klišé romantických komédií ktoré vás iba napadnú. Cesta za spoznaním priateľovej rodiny sa zvrtne. Herecké obsadenie: Všetci herci Ázijského pôvodu, ktorý vás v tejto chvíli napadnú v tomto filme určite hrali, len sa treba dobre pozerať. Prevedenie: Veľmi pôsobivá výprava. Šanghaj je nádherné mesto a celý film sa snaží upozorniť na Ázijskú kultúru. V tomto smere nemám čo vytknúť. Pocity: Aj napriek tomu že sa jedná o romantický gýč, film dokáže chytiť za srdce a o to v konečnom dôsledku vo filmoch tohto razenia ide. Pridaná hodnota: Po dosledovaní som mal príjemný pocit. Možno mi aj ušla jedna slzička šťastia. Aj preto musím hodnotiť film veľmi kladne. 87% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Přeceňované a originální pouze dějovým zasazením a zaměření na asijské etnikum, které bylo Hollywoodem doposud ignorováno či marginalizováno. Od celkem originálního konceptu bych skutečně čekal více, než asijskou verzi Moderní Popelky. 55% ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je mi proti srsti jakákoli,nejen asijská,high society smetánka a její problémy mě nezajímaj(a majetky bych všem znárodnil)je Crazy rich asians nakonec celkem pohodová,civilní,nepodbízivá a v jádru sympatická romantika.Sice krom exotických lokací a herců ničím nevyniká,ale pokud máte žánrově neutrální náladu nebo jste jen unavený z worku(a nejste xenofobní píča jako hrstka komentátorů)dá se tahle lepší telenovela v pohodě shlídnout (kdysi napoprvé v tv jsem film odsoudil jako odpad po 10min a nedokoukal,takže všechny tyhle předpoklady jsou potřeba).Komedie to sice není,ale kdo se opravdu díval,pár mile vtipnejch scén tam určitě našel,protože "Bohatý čínský synáčci si myslej,že jejich mámy Channel i prděj"..no lol. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Fantastický film. Miloval som každú chvíľu. Počas celého filmu som sa bavil. Skvelá romantická komédia plná drámy a ďalších skvelých aspektov. Vážne by som to sledoval znova a znova! Každá jedna z postáv bola jedinečná a zábavná, obzvlášť sa mi páčila najlepšia kamarátka Astrid. Tento film vrelo odporúčam všetkým! ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Šíleně bohatí asiati jsou šíleně kýčovití a triviální podobně jako trpaslíci a sádrové kravičky Milky na tržnici ve Strážném. Že je hned naproti tržnici luxusní kasíno odpovídá i papumdeklovému ději tohoto filmu. Ale zatímco ve Strážném to dobře nedopadlo, poněvadž už si tam nemáte ani kde koupit čerstvý rohlík, tady vše dospěje do šíleně úžasného romantického konce a jedno oko nezůstane suché. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se od 24. dubna do 24. června v Malajsii a Singapuru. (ČSFD)
  • Rostlina, jejíž květy obdivuje společnost při prvním setkání s babičkou, se jmenuje Epiphyllum oxypetalum a jedná se o kaktus. Pochází z Ameriky, v jihovýchodní Asii však zdomácněl a stal se velmi oblíbenou a kultovní rostlinou, jejíž květy se otevírají pouze po jednu noc. (Jirka_Šč)
  • Ccelosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2018 v TLC Chinese Theatre v Los Angeles v Kalifornii. (ČSFD)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama