Reklama

Reklama

Narcos - Season 1

(série)
USA, 2015, 8 h 15 min (Minutáž: 44–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Maurice Compte, André Mattos, Roberto Urbina, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez, Paulina Gaitan, Paulina García (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Drogový baron Pablo Escobar je čím dál mocnější a kolumbijská a americká policie se tak musí postavit protivníkovi, který pro udržení svého impéria udělá cokoliv. (Netflix)

Recenze (84)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá záležitost. A ještě o to lepší, že má i vypravěče! Ty voiceovery jsou totálně luxusní vložka a do seriálu to perfektně sedne, ten dokumentární styl je pak o to patrnější a je to moc dobře, protože Narcos je skutečně takový polodokument. A velmi zajímavý. Velká drogová sága s naprosto excelentním Wagnerem Mourou, který prostě JE Pablo a perfektně vykresleným prostředím... ehm, prostředí i celé Kolumbie. Tempo vyprávění je překvapivě docela dost rychlé, děj je bohatý, je to chytlavé, napínavé i správně zábavné. A příjemně mně překvapilo, jak moc je to španělsky. Narcos je další velký hit Netflixu a fakt to stojí za to. Tenhle životopis je strhující, zábavný, realistický a patrně lepší, než jakýkoliv čistokrevný dokument. 1.série: 75%. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ve Spojených státech nechá mafie zmizet svědky aby nemohli u soudu vypovídat. V Kolumbii nechal Pablo Escobar zmizet celý soud." ___________ Wagner Moura jakožto Pablo Escobar je zde mazanej jak chleba od Ládi Hrušky, ale jeho výkon nijak nevypovídá o kvalitě seriálu. Narcos je spíš hodně polopatickej pseudo-dokument, který je moc divácky vstřícný vůči mainstreamový obci. Kdyby šel Netflix víc na dřeň a pojal celkovou stylizaci/pojetí víc explicitně, neměl bych žádný výtky. Jo a jen tak mimochodem: největší narkobaroni jsou stále Walter White a Jesse Pinkman, co si budem. ___________ "Podívej, z Pabla je svatej." "No jasně. Lidi posílá rovnou do nebe." ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozriet si serial narcos bol spontánny nápad. Koncilo mi členstvo netflix tak som sa rozhodol že to ukončím týmto seriálom. Pilot bol zaujímavý a strhujúci asi najlepšia časť čo seriál priniesol. Slabšie časti samozrejme nechýbali. A ako býva u mňa zvykok seriály veľmi nemusím ale tento som dal za týždeň. Netuším či sa ešte vrhnem do druhej série. Bude to asi rovnaký napad aký bol na začiatku. Prvá séria končí s otvoreným koncom, tak uvidíme. Ale musím uznať že serialový Escobar je lepší ako jeho film Loving Pablo. 4* ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Správné zachování jazyků je v případě tohoto seriálu to nejmenší. V každém díle se toho stane tolik, že by děj šel roztáhnout i na dvě hodiny a stejně by neztratil svou kvalitu. To ale neznamená, že by bylo cokoli uspěchaného nebo by bylo nutné si dohledávat informace. I když je asi jasné, komu budete fandit, je dostatek prostotu věnován vykreslení všech stran i postav. A dokážu si představit i další série o slavných zločincích operujících v podsvětí... (Netflix) ()

wanry02 

všechny recenze uživatele

Famózní, realistická, příběhově bohatě náplněná... to je první série Narcos! Čekal jsem hodně, hlavně díky skvělým recenzím, a nakonec jsem dostal přesně to v co jsem doufal. Výborní herci, skvělý scénář s nímž se pojící skvěle vykreslené postavy a hlavně kvalitně vyprávěný příběh, který dokázal navodit famózní atmosféru a donutit vás si hlavní postavy zamilovat. No a zápory? Žádné jsem nenašel. 100% ()

Galerie (233)

Zajímavosti (7)

  • Novinářka Valerie (Stephanie Sigman) přijíždí do domu Pabla Escobara (Wagner Moura) vozem BMW 5 řady E39. Děj epizody se odehrává nedlouho před uvězněním Pabla do jeho vlastní věznice La Catedral, tj. v letech 1990-1991. První modely řady E39 se ale začaly prodávat na vybraných trzích až v roce 1995. (dickens)
  • V epizodě se dovídáme, že ministr spravedlnosti Rodrigo Lara Bonilla se měl stát velvyslancem v Československu. Tato informace je pravdivá. (joker.george)
  • Keď asi v polovici filmu vchádzajú postavy do džungle, je vidieť naľavo chlapa so zbraňou, no nemá v nej zásobník. (maramashi)

Reklama

Reklama