Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (98)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Pro mě byla v první sérii trochu větší sranda to, jak si Pablo dělal z každého prču a vysmíval se systému, zatímco si seděl ve "vězení" plném rulet, šampáňa a šlapek. Druhá série už míří do těch realističtějších vod, dramatičnost klepe na dveře a Pablo začíná chytat depku ze strachu, co bude dál. Samozřejmě byla i druhá série výtečná, nechybělo mi tam nic, jen jsem jí zkrátka nezfoukla tak rychle a natěšeně jako tu první, protože ta látka prostě zpomalila a každému bylo jasné, jak to skončí. Do třetí série se mi nějak nechce, ale asi to hecnu, protože špatné ohlasy rozhodně nemá, jen mě asi jako každého odrazuje absence Pabla. No, tak uvidíme. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predstaviteľ Pabla Escobara sa tak vžil do svojej úlohy, bol ozaj skvelý, tak ako aj v prvej serií. Mám len jednu otázku načo točili aj tretiu sériu keď sa táto tak skvelo ukončila. Neviem asi si ju skôr či neskôr možno pozriem. Ide o moju rozlúčku s platformou netflix. Ale nebude dlhá, seriál zaklínač je tu onedlho. A to si nenechám ujsť. 4* ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako som odkladal Breaking Bad či Better Caul Saul otáľal som aj nad seriálom Narcos, nkoľko som si ho útržkovito pamätal z niekoľkých náhodne zhliadnutých epizód v spoločnosti kamarátov ale nakoniec som sa odhodlal pozrieť si ho celý (teda zatiaľ prvé dve série) a musím povedať že z taktiky pozriem čo najviac noviniek prechádzam na taktiku pozriem tie najväčšie pecky, aj keby to malo byť po druhýkrát. Ako spomína Jaro, hlavný hrdinaje fenomenálny, rovnako tak Los Pepes, tu sa človek rozhodne nenudí. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Po první šťavnaté sérii hodně pomalé, řeší se tady pozvolný pád Escobara až na samotné dno. Možná by mi to až tak nevadilo, ale já má více pocit, že se dívám na hodného strejdu, kterého je mi více a více líto. Pokud byl ve filmu vyobrazen jako "dobrák," tak nevím, co si myslet o tomhle. Možná je to i Mourou, je to sympaťák, ať chce nebo ne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále úchvatně zpracované dílo, ovšem čistě tématicky mě víc bavila první série. Těch vražd na mě už bylo zkrátka moc a taky mi moc nesedlo pomaloučké upozaďování Escobara a mírné kypření půdy pro Kartel z Cali. Samozřejmě je nemorální fandit největšímu narkobaronovi všech dob, který se nezdráhal vyhodit do povětří i letadlo plné civilních obětí, ale jakožto dobře napsaná postava mě zkrátka baví, což je v naprostém protikladu právě s kartelem z Cali, což je banda zmetků, která má těch morálních zásad ještě o fous méně. Během psaní už mám rozkoukanou třetí řadu, takže plně chápu onu přeorientaci a jestliže si zachová velmi vysoko nastavenou kvalitativní laťku, tak nemám problém ani s tou čtvrtou sérií, kde už se dle mého asi bude trošku vařit z vody. Nic to nemění na faktu, že ty bombové díly převažovaly a i druhá sérka si rozhodně zaslouží absolutní hodnocení. PS : Boyd Holbrook tentokrát nenosil o dost menší oblek, takže v pohodě. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)
  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)

Reklama

Reklama