Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii a zabití Escobara jsem se díval na pokračování spíš skepticky. Taková postava, jako byl Pablo, se už nedá nahradit, moc mi ani nevonělo, že by měla pokračovat role agenta Peňi. Jenomže všechno jinak, po třech úvodních zahřívacích, přesto nadprůměrných dílech, se třetí série rozjela naplno a stejně dobře jako předchozí dvě a já už vlastně až do konce jenom pětkoval. Tenhle seriál je ve svým žánru naprosto ojedinělej a nedostižitelnej a po třetí sérii si naopak bez Peňi nedovedu představit sérii čtvrtou, i když vím, že už u ní nebude. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdálo by se, že natočit třetí sérii - tedy již bez Escobara - je poměrně zavádějící a nadbytečné, ale scénáristé to zase tak pěkně a napínavě pospojovali, natolik intimně až rentgenově dokázali nahlížet do uvažování a nitra málem všem postav, že i třetí série rozhodně stojí za vidění. Rada: nenechte se odradit začátkem, první dva díly jsou trochu uspávající, ale pak si to vynahradíte. Pro mě osobně největší zážitek: agent Peňa. Nebo-li pravá esence muže nejen v každém záběru, ale i v každé větě. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez grande Pablita Narcos pořád funguje. Třetí série téhle drogové ságy se tentokrát zaměřuje na kartel z Cali a pořád je to parádní podívaná. Kvalita rozhodně nijak neklesla, pořád je to správně drsné, dramatické, vtahující, perfektně obsazené (a agent Peňa ani tentokrát nechybí), vše stále perfektně doplňují voiceovery, dobové záběry a fantasticky zvolený hudební doprovod. I na potřetí velká radost sledovat. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem - neskutečné! Tahle série se mi zatím líbila nejvíc, přitom už se tam Escobar, co by původní hlavní postava, logicky neobjevuje - jak se to říká, král je mrtev, ať žije král?!? Série Narcos zraje jak víno a těším se na 4.sérii, pojednávající o mexickém kartelu - už aby to bylo !....................moje hodnocení = 10 z 10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že zpočátku jsem měl obavy, že bez Escobara seriál nebude mít dostatečné koule ( První dva díly o tom i dost napovídaly), jenže od 3. dílu se z Narcos opět stává zběsilá jízda a hon na 4 kmotry z Cali Kartelu, kde každý měl něco do sebe. Noví DEA Agenti nejsou tak sympatičtí, jako předešlá dvojice, alespoň, že přetrval pořád Pedro Pascal. Silné, zvratovité, opět brutální a především zajímavě poučné. 95% ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama