Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii a zabití Escobara jsem se díval na pokračování spíš skepticky. Taková postava, jako byl Pablo, se už nedá nahradit, moc mi ani nevonělo, že by měla pokračovat role agenta Peňi. Jenomže všechno jinak, po třech úvodních zahřívacích, přesto nadprůměrných dílech, se třetí série rozjela naplno a stejně dobře jako předchozí dvě a já už vlastně až do konce jenom pětkoval. Tenhle seriál je ve svým žánru naprosto ojedinělej a nedostižitelnej a po třetí sérii si naopak bez Peňi nedovedu představit sérii čtvrtou, i když vím, že už u ní nebude. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez Escobara to už neni plnohodnotná zábava. Nie je to náhoda, že Cali kartel nie je tak svetoznámy, ako bol sám Pablo. Jednoducho skutočnosti odpovedajúce fakty neposkytujú dostatočnú dramatičnosť pre scenár. Naviac, jediným hereckým bohom v tejto sérií zostáva už len Pedro Pascal. Ostatný boli totiž vybraný aj na základe podobnosti skutočným postavám, a to veru obmedzuje casting, ktorý by bol normálne založený skôr len na talentu uchádzačov. Ťažký kompromis pre projekt - výsledok preto vlažnejší, ale ešte stále nadštandardný. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vynikající. Přestože se museli obejít bez Pabla Escobara a nahradili ho v porovnání s ním “muší váhou” v podobě šéfa ochranky kartelu z Cali Jorgem Salcedem, pořád to bylo tak velký, napínavý a profesně dokonale zvládnutý kino, že tomu nemůžu dát míň než pět pecek. Co může být jednoduššího, než podlehnout dojmu, že to není hraná tvorba, ale dokument? Tak dobře je to udělaný... ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdálo by se, že natočit třetí sérii - tedy již bez Escobara - je poměrně zavádějící a nadbytečné, ale scénáristé to zase tak pěkně a napínavě pospojovali, natolik intimně až rentgenově dokázali nahlížet do uvažování a nitra málem všem postav, že i třetí série rozhodně stojí za vidění. Rada: nenechte se odradit začátkem, první dva díly jsou trochu uspávající, ale pak si to vynahradíte. Pro mě osobně největší zážitek: agent Peňa. Nebo-li pravá esence muže nejen v každém záběru, ale i v každé větě. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The day Pablo went down, the Cali cartel became Public Enemy Number One. And the fact that they helped us bring him down didn't mean shit. Many observers fear Colombia's other large cartel, the Cali cartel, will now simply step up its own drug production. And that's exactly what happened. While the world was focused on Escobar, Cali's operations had grown exponentially, differing from their rival in every possible way. Where Pablo sought the love and protection of the masses of Medellín, these guys rubbed shoulders with Colombia's elite and called themselves "the Gentlemen of Cali." And whereas Escobar craved the spotlight, these guys stayed in the shadows, perfecting the game, building complex smuggling and distribution networks through Mexico, Europe, and the Far East, without leaving so much as a fingerprint. Even the people working for them didn't know it was Cali coke they were moving. It was fucking Cocaine, Incorporated. And they ran it like a Fortune 500 company." ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama