Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série ( Pablo stoupal nahoru až na vrchol ) a druhá série ( Pablo z toho vrcholu padal) byly lepší a propracovanější a nebyly dle šablon amerických seriálů. Ale třetí série je trochu horší ale i tak to je nej seriál. První díly pomalejší a člověk si musí zvyknout na osobité figury cartelu Cali ( bratři Rodriguezové zahráni na jedničku) , úplně vynecháni představitelé kolumbijské oficiální strany ( u Escobara bylo parádní vidět kontrast pohledu Ameriky na vměšování do záležitosti Kolumbie a prezident Gaviria představoval hrdou slušnou část Kolumbie, který ten skautský americký pohled často křížil) a pokud bych měl říct hlavní postavu této série tak je to šéf bezpečnosti kartelu Selcedo ( škoda, že před shlédnutím jsem s ním viděl nějaké rozhovory, takže jsem věděl, že nezemře). Třetí řada je skvělý seriál,který se ale vzdálil od reality a blíží se víc klasickým americkým akčním seriálům ( možná je chyba že to nerežíroval Padilha) a Peňa hraje fajn, ale pasovat ho do role jediného spravedlivého i proti vlastnímu systému mi přišlo už moc heroické. Poslední díl mne velmi zklamal, protože to už je úplně mimo schéma Narcosu, který se držel realističnosti. Jediný neamerický je ta topless stripérka v posledním dílu :-) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezónu seriálu vnímám jako zatím nejslabší, přestože nebyla špatná. Její největší problém vidím v tom, že mě tvůrci předchozími dvěma řadami příliš namlsali, a přes veškerou snahu se svým předchozím výkonům nedokázali vyrovnat. Šéfům kartelu z Cali citelně chybělo Escobarovo charisma, podobná situace nastala i v týmu DEA. Což o to, Javier Peňa byl v pohodě, nic proti němu, ale po Murphym tady zbylo hluché místo. Tentokrát jsem se prostě nedokázal do děje "zažrat" jako v předchozích řadách, i když jsem si i tady dokázal najít to svoje. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez opory těžko zařaditelné a zkrotitelné figury Pabla se tvůrci uchýlili k přímočarému narco thrilleru, který se sice pomalu rozjíždí, ale po 3. díle nabere velmi svižné tempo. To si drží až do 9. dílu i za cenu trochu křečovitých spojení různých dějových linií. Vynikající volba je postava "muže lapeného v mechanismu Cali, který sám vymyslel". Miguel Salcedo je dobrý protagonista. To samé platí o kovbojovi Peňovi, který si může dovolit i jemné moralizování, aniž by to seriál potopilo. Jasně, chybí uštěpačný humor, chybí žánrová ekvilibristika druhé série. Narcos ale stále zůstávají synonymem stravitelné a inteligentní zábavy. Caballeros de Cali sice těžko dosáhnou Pablova charismatu, ale čtveřice antagonistů nabízí docela pestré pole motivů. Škoda, že je seriál nedohrává k žádnému ohromujícímu výsledku. Přesto zůstávám Narcos addict. ()

strikeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série v ničem nepolevuje, hlavně herci ztvárňující záporné role jsou všichni vynikající, charismatičtí, každá postava je zde charakterově nezaměnitelná a dostatečně prokreslená. V posledních dílech jsem občas napětím skoro nedýchal. Seriál si pozici při vrcholu zdejšího žebříčku skutečně zaslouží ... 95% ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se prvními třemi díly takřka pronudil (jedna dobrá scéna na epizodu mi fakt nestačí), u posledních tří (možná i čtyř) jsem napětím chvílemi (zase) pomalu ani nedýchal. Z hlediska postav není klíčovým trumfem ani agent Peňa (který je několikrát bohužel dost upozaděn), ani čtveřice gentlemanů z Cali (přestože jsou příkladně rozmanití), ale vynikající (nová) postava sympatického bezpečáka Salceda, která spolehlivě přitahuje pozornost už jen díky svému divácky velice vděčnému zasazení do příběhu. Hodně jsem se bál, že bez hned dvou stěžejních postav předchozích řad už Narcos budou jen ucházejícím odvarem, ale naštěstí mi dokázali, že i s méně vyčnívajícími a výstředními postavami stále dokážou v člověku vzbudit nezanedbatelnou míru závislosti... ;-) ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama