Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (360)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

4,5 hvězdy, po dlouhé době mě něco hoooodně zaujalo. Napětí, drive, také jsem se pobavila, je zde celkem dost komických situací. Doporučuji obzvláště ženám, i když muži si taky přijdou na své. Blake Lively je neskutečně sexy, kočka a nádherně oblečená. Anna je roztomilá, aneb jak se z hodné naivky vytrénuje "hodná mrcha". ;) Každopádně chci film vidět ještě jednou, protože jsem jistojistě něco nestihla (celkem rychlé tempo jde filmu k duhu) a něco přehlídla. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zneuznaný Paul Feig jde ve šlépějích raného Briana De Palmy. Ale nenechte se mýlit - rozhodně se nedrží jen nějaké osvědčené kopírky, zavedený styl několikrát poruší černohumornými vsuvkami a režiséra může těšit, že jeho female thriller rapsodie dosáhla příjemné spletitosti. Je ale zároveň fér kulantně přiznat, že je jej lze prokouknout, ale nechtěl jsem režisérovi kazit radost z povedeného díla. Anny Kendrick je ve filmu nejvíc, promění se v jakousi sympatickou Nancy Drew pro odrostlejší publikum, co investigativně pase po své zmizelé kamarádce, která má určitě značnou auru mysterióznosti. A jelikož má film nepřístupný rating, najdou se i odvážnější scény. Příznivci lehké erotiky však kýženého svlečení u Blake Lively nedosáhnou. Scéna, kdy jde do naha, zde sice je, jenže herečka je snímána jen zezadu a není vyloučeno, že jde o body dublerku. Nesluší se z děje příliš vyzrazovat. Musel bych hodně spoilerovat. Jistě, očekávanými i nečekanými zvraty se nešetří, takže delší stopáž je ideálně zaplněna. Kompaktní ráz ke konci opadl, ale u Feiga je hotový zázrak, že byl v inscenování a postupné konstrukci děje trpělivý, a to film nemá nijak závratné tempo. Nejlepším na filmu je určitě Blake Lively. Její postava a herecké ztvárnění je zajímavý hybatel děje. Jen kostymérky asi dostaly špatné instrukce, neb outfity, do kterých herečku navlékly, rozhodně vkusem neoplývaly. Veskrze jde o příjemný thriller, namixovaný z několika žánrových odnoží. Navíc je cítit určitý nadhled a ne ve všem se to bere smrtelně vážně. 10/10 ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Režisér Paul Feig jako by se nemohl rozhodnou jestli natočí kriminální komedii , vztahový thriller , hororové melodrama nebo to všechno smíchat. Ale mě se to líbilo a bylo zde i dost vtipných hlášek. Film přepíná mezi postupným rozplétáním záhadného Emiliina zmizení, mezi dějovými zvraty a zároveň se snaží bavit sarkastickými hláškami humorně charakterizovaných postav. Hezké je budování zvláštního napětí v přátelském vztahu hlavních hrdinek. Obě mají jiné povahy. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vizuální atrakce v kinematografii za rok 2018? Přece Blake Lively v Nebezpečné laskavosti! Jasně, ten film je brak, není třeba si nic namlouvat. Ale brak natolik zábavný, elegantní a sexy, že jsem se po dlouhé době rád nechal zblbnout a jen si užíval každou minutu filmu. Už od prvních trailerů mě upoutala ta očividná snaha o poctu Saulu Bassovi. Když jsem pak i během filmu narazil na několik ne tak typických, popkulturně kinematografických odkazů, měl jsem jasno o tom, že tohle si prostě museli užívat tvůrci, herci a teď i diváci. A fakt mi řekněte, kdo a kdy byl naposledy víc sexy, než Blake Lively v Nebezpečné laskavosti. 7/10 ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mix krimi s komedií mi v tomto případě sedl, líbil se mi, bavil mě. Výrazně to popotáhly Anna a Blake, každá svým způsobem, jedna je báječný, mně milý komik a ta druhá je nepřehlédnutelně sexy a film od filmu jí přicházím na chuť, je to takový chamík, což obdivuji ze všeho nejvíc. Takže jo, u mě dobrý, dost dobrý. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno