Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neurážející ženský Thriller od snaživého Paula Feiga, ale za mne bohužel vykrádačka mnohem lepší Gone Girl. Anna Kendrick je takové roztomilé trdlo téměř v každém filmu a dá se říct, že mi nevadí, naopak Blake Lively tu hraje vypočítavou mrchu a opět je šíleně sexy. Film má dobré tempo, občas nabídne humornou vložku a místy je i napínavý. Film také nabídne několik twistů, které však nepřekvapí ty, kdo viděl Gone Girl. Škoda, že to bylo pro mne moc předvídatelné a film nenabídl nic násilného ani převratného, ale tuším, že film je směřován především pro ženské publikum, takže v pořádku.Jako Light Thriller jednohubka to funguje. 65% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Především: žádný nebezpečný mysteriózní koktejl to není, jak se praví zde v obsahu. Negativa: Ruperta je tam zoufale málo, manžel mě nebavil a posledních dvacet minut stojí za houby. Tam scénáristům došel dech a plácají to: bota-kolo-meruňka. Jinak obě děvčata předvádějí solidní show. Role mají střižené na tělo, očividně si v nich libují. Dialogy jsou povětšinou kvalitní, ale chvílemi také zbytečně přiblblé. Ostrovtipem se však nešetří, je se na co koukat, výsledkem je tedy povedená komedie. Srovnání se Zmizelou a Dívkou ve vlaku je out. Tenhle film oba zmíněné výrazně převyšuje svoji lehkostí, svižností a sympatickou nadsázkou. Žánrově bych ho přirovnala spíše k letošní Noční hře. Za zkoněné finále: pouhé tři. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Thriller se vším všudy, bohužel všechna překvapení a zvraty už jsme nesčetněkrát viděli někde jinde, takže zkušeného diváka neohromí. Přesto především díky výbornému tandemu Kendrick-Lively jde o zábavnou podívanou, která rozhodně nenudí. Všichni a všechny ostatní jsou pouze do počtu, tyhle dvě mladé herečky ovládly celou stopáž. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Strhující variace chytrého ženského thrilleru, které nechybí pěkná hromádka překvapení. Snad za každou ukončenou podkapitolou je schovaný drápek, který diváka zatáhne dál, k dalšímu trefnému zvratu nebo ke změně žánru. Díky Anně Kendrick, která v roli napsané na tělo zase po letech konečně září naplno se povedly snad všechny nálady, jakkoli třeba ta detektivní, do které se s nástupem třetí třetiny naplno přepíná, je rozhodně nejslabší. V satiře, v thrilleru, v naznačovaných stínech minulosti a v neposlední řadě v sexy nadhledu tak Laskavost v mých očích překonává i tolik velebenou Zmizelou. Na rozdíl od ní se totiž nebojí být překvapivá a audiovizuálně živá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé, zábavné a tak roztomilo pukancové... to všetko spolu dáva príjemne strávený čas pri filme, žiaden priestor na nudu. Príbeh bol dostatočne zaujímavý, aj keď uznávam, pár miest, pri ktorých mi nadvihlo obočie, by sa tu našlo. To však rád odpustím, pretože tieto nedostatky hravo a so šarmom sebe vlastným z veľkej časti prebila vynikajúca Anna Kendrick. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)
  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)

Reklama

Reklama