Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (293)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

No neviem, dost priemerna komedia, i ked parkrat som sa v tej kinosale aj nahlas zasmiala. Charlize Theron uveritelna, jej herecky kolega sympaticky, ale ich romanticky vztah som im akosi neuverila. Cely film posobi velmi nerealne, az prehnane a prave to ho trosku kazi...60%. Kino Zriedlo, Bardejovske Kupele. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde nic není, ani žid nebere! Sračka s láskou alias Long shit je jen další umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina, navíc poháněná strašlivým nesmyslem pro tumor neuvěřitelně slizkého a toporného fekálního trapáka Vředa Rogena. A tak ten ubohý sterilní zmar nepatrně vytahuje ze žumpy jen Theronovic Karlík, i v požehnaném věku stále ultimativní rozhýbavačka ztuhlých zápěstí a prvotřídní speleologické lákadlo, čili se otrávený až znechucený divák může na chvíli zabavit alespoň přemítáním, jak by asi vypadala nahá na čtyřech čelem k pelesti. Opravdu nechápu, proč plýtvá talentem a seksuálním apelováním v takových žumpoidních svinstvech, kazí si imič po boku odporné a trapné židoobludy a raději nevezme něco vkusnějšího, esteticky přívětivějšího a scénáristicky nápaditějšího, třeba pro Hustlera. Satanžel mají yntelechtuálně založené hospodyňky pořád hromady žehlení a hormonálně destabilizovaní bukvolidé spousty chlupů k depilovaní, takže se tu vyskytuje mnoho slaboduchých smíšků, co budou tyhle tupé a nezáživné šablonovité slátaniny v jednom kuse hystericky nadhodnocovat. No a Vy ostatní, co jste stále schopni rozeznat vkusnou a vtipnou romantickou kokotmédii od prosťáčkovských homopičidžemů si raději pusťte třeba Zelený svět. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší rom-com letošního roku? To rozhodně, ale zároveň si opět musím postěžovat, že jich je v kinech stále méně a méně. Pevně doufám, že jestli Rogena už Hollywood nezaplatí (Od Long shot se rozhodně čekalo víc, pouze 50 mil $ v globálu), tak se přesune alespoň k Netflixu a bude dál produkovat ty filmy, které umí nejlépe. Je až neuvěřitelné, že tolik let po Superbad a Travičce zelené přišel s něčím svěžím, co fungovalo od začátku do konce, pobavilo hlasivky a navíc, přivedlo na scénu stále nádhernou a neuvěřitelně sympatickou Charlize Theron. Dřív jsem ji moc nemusel, ale už ji přicházím na kloub. Jednoznačně doporučuji, a pokud možno ještě v kině. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím dávám 4 hvězdičky, protože ačkoli se jedná o záležitost nereálnou, je to záležitost vkusná, vtipná, debilně trapného jsem v ní neshledala nic a moc pěkně se na to celé koukalo. Zábava se taky dostavila, humor fajn a Charlize snad pěknější ještě nebyla. Chvílemi mi podezřele připomínala Pfeiffer a pokud to byl její záměr, úplně jí rozumím. Letní pohodová komedie, předvídatelná, ale abych za to ubírala body? Tak to prrr. Ráda se na to mrknu opakovaně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho happyendu.. keby sa to aspoň trošku snažilo udržať si svoj štandard dal by som o jednu hviezdu viac. Je to škoda. Komédia je to príjemná a netlačí na pílu. Má to krásne momenty rovnako aj zábavné momenty a je to pekne nahypované atmosférou roku 2019. Charlize je absolútne úžasná. Ostatní v pohode. Long Shot je pohodová vec, ktorá v správny moment a so správnym človekom pekne spríjemní večer. Inak je to variácia ktorú sme mohli vidieť už tisíc krát. Akurát že hlavný hrdina je Seth Rogen. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama