Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (293)

dom156 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi přijde, že se dost zaškatulkovaní herci se v dobrém světle objevují i v jiných žánrech (Vaughn, Theron, apod.). Proč tohle vůbec píšu? Jelikož film není o ději, o tricích, hudbě či kameře, ale je o obsazení dvou hlavních rolí. Zde konkurz skutečně vyšel na jedničku podtrženou s hvězdičkou. Mezi oběma (Theron, Rogen) funguje taková zvláštní kouzlo, až jsem si říkal, že by mohli být pár za jistých skutečností i v reálu. Noty jsou klasicky rozdané, kdy se velmi nesourodá dvojka postupně dává dohromady. Vzhledem k jejich rozdílnosti a i pracovní náplni nám vytváří plno humorných scén a já výtečně bavil. Vřele doporučuji. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Charlize to s Rogenem moc sluší. :-D Výborná feel good komedie narvaná odkazy a typickými huličskými fórky. S šablonovitostí se v tomhle žánru už tak nějak počítá. Jenže ono to i něčem je. Ať už jde o enviromentální poselství, silné ženy ve vedení, neonacisty nebo politickou korupci Rogen přichází vždy s minimálně jedním dobrým vtipem, který rozběhne diskuzi u piva. Pretty Woman s Cumguyem místo šlapky. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja si na rozdiel od väčšiny myslím, že v tomto prípade ide o relatívne originálnu romantickú záležitosť, ktorá sa nedržala žiadnej šablóny. Samozrejme, nejaké spoločné znaky s Rogenovými filmami tu sú - drsný často až fekálny humor, sexuálne narážky, ulietavanie na absurditách.... no v tých ďalších veciach celkom svieže pohladenie. Skrátka veľmi dobre sa na to pozeralo a ako bonus sa človek aj nasmeje. Nadpriemer. 75/100 ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Protiklady sa priťahujú. Myšlienka spojiť vplyvnú, atraktívnu ženu v politike s pojašeným žurnalistom v šušťákoch, dať tomu romantický náboj je vcelku svieži nápad, ktorý divácky funguje. Prosté a jednoduché. Spoznajú sa ako deti, stretnú sa po rokoch, náhoda a život ich cesty znovu prepletie a zažijú spolu pár čarovných chvíľ, kde zafunguje chémia. Film sa nezaobišiel bez amerického klišé, ktoré je snáď povinnou jazdou podobných filmových kúskov z americkej produkcie. Chcela som sa zabaviť a to som dostala, vtípky zafungovali, záujem vydržal až do konca, až na pár preexponovaných scén, pekný priemer. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tradiční šablona romantické komedie, opírající se o nekonvenční páreček, kterému tu chemii přece jenom uvěříte. I když o fous… Dospělácké sexuální vtipy, drogy, občasná přímočará lidská úpřimnost a ještě něco další ji lehce pomáhají před zapadnutím do zapomenutelné žánrové šedi. Tím něčím dalším je Charlize, při pohledou na kterou místama přestáváte vnímat, co její postava říká (a je vám to jedno). ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama