Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za okouzlujícím půvabem Anny Poliatovy, pařížské top modelky, se skrývá tajemství, díky kterému se ocitne v centru nebezpečné operace, rozehrané špičkovými agenty soupeřících tajných služeb. Film Anna je strhující a nervy drásající jízda plná překvapivých zvratů, vášnivých vztahů a dechberoucí akce. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (513)

Happens 

všechny recenze uživatele

Tady si někdo hraje na Red Sparrow, to ale nebyl zas tak dobrý film, přičemž tohle není zas tak dobré jako Red Sparrow. Nebo je to možná tím, že tyhle překombinované špionážní filmy nejsou můj žánr. Nebo taky tím, že režisér neumožňuje hlavní hrdince fandit, nevytváří pouto, neukazuje ani emocionální vývoj hlavní postavy, ale jen architektonicky dodržující jakýsi snaživý spletitý scénář. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Besson se vrací ke své silné stránce, a to jsou akční hrdinky. Člověk sice může namítat, jestli se to Sashe Luss dá věřit, ale to už je další věc. Pořádné akční scény tu jsou jen dvě, ale obě stojí za to. Anna se dostává do KGB, aby takzvaně sloužila vlasti. Zabíjí různé lidi a jde jí to. Časem ale zjistí, že není úniku a že to bude muset dělat pořád. Dostane se do křížku se CIA a dostane nabídku, jak z toho ven. Ve filmu je mnoho zvratů a postavy střídají strany. Většinou se ale dá odhadnout, co bude dál. Nabízí se srovnání s Atomic Blonde, která mi přišla o něco uvěřitelnější. Taky mi tu místy nesedělo časové zasazení filmu. Obsazení je ale slušné a Sashi to neskutečně sluší. "Pracujete pro Mosad?" ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Chvíľu som váhal medzi láskavými dvoma a reálnou jednou hviezdičkou až nakoniec rozhodlo, že som svoj nesúhlas s filmom komentoval hlasnými výkrikmi nevôle, čo prilákalo do izby mojich spolubývajúcich. Naozaj to bolo strašné. Už viackrát sa mi stalo, že som nechápal, ako môže tvorca výborných filmov nakrútiť takúto zlátaninu. Väčšinou som považoval za dôvod takýchto činností peniaze. Ale byť plagiátorom seba samého, to nestojí za žiadne peniaze. Keď som si pozrel moju bilanciu hodnotení Bessonových filmov tak mi vyšlo, že s výnimkou Nikity a Leona je to režisér podpriemerných filmov. A tak je jedna hviezdička správnym ocenením nielen preto, že to je hlúpy, ale aj škodlivý film. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Luc Besson vstáva s hrobu a prináša okúzľujúcu modelku, ktorá zabíja v štýle Johna Wicka. Úvod ma moc nebavil a chvíľku mi trvalo, kým som sa do toho dostal, ale akonáhle sa začne čarovať zo strihom a tým vznikne vysvetľovací efekt začne to byť čoraz viac zaujímavejšie. Sasha Luss je v úlohe agentky skutočne dobrá aj uveriteľná a dobre jej tu sekundujú aj skúsený herci ako Mirren, Evans, či Murphy. Záver sa tiež podaril a rozohral peknú šachovú partiu. 75% - 4* ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Anorektická verze Nikity, která je sice dějově komplikovanější, ze všech těch zvratů a časového hopsání jde občas hlava kolem (přesto je to možná nejlepší prvek filmu), ale rozhodně nechytne za srdce jako originál, a už vůbec se stejným způsobem nevypálí do paměti. Saša je prostě jen modelingový ksichtík, ne osobnost jako Anne Parillaud, a když na to přijde ani tak dobrá herečka. Občas slušná akce, na které je ovšem vinou poněkud prkenné modelky vidět jak je nacvičená. Jako by ji prováděla na přehlídkovém mole. A totéž vlastně platí i o emocích. Chladně strojená Saša není emocemi překypují živel jako Anne Parillaud, která mě dokázala strhnout, chytnout za srdce, a které jsem opravdu držel palce. Zkrátka Anna jednou jo, ale příště si dám raději znovu Anne. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kde se Anna (Sasha Luss) vyčerpaně opírá o zeď ve sprše po nezdařené misi, je odkaz na dřívější režisérův film Léon (1994), kde byli okolnosti velmi podobné. (TaNya_)
  • Hlavní budova KGB ve filmu je ve skutečnosti chemické oddělení Státní univerzity v Moskvě. (NiWi)

Reklama

Reklama